GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μεγάλες καταστροφές από ανεμοστρόβιλο που «χτύπησε» τα Μάγγανα - Επί τόπου ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου

Μεγάλες καταστροφές προκάλεσε στον κάμπο των Μαγγάνων αλλά και σε διπλανά χωριά ανεμοστρόβιλος που στην κυριολεξία δεν άφησε τίποτα στη διάβ...

Μεγάλες καταστροφές προκάλεσε στον κάμπο των Μαγγάνων αλλά και σε διπλανά χωριά ανεμοστρόβιλος που στην κυριολεξία δεν άφησε τίποτα στη διάβα του, σύμφωνα με δηλώσεις του Δήμαρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου στην εφημερίδα μας,  μετά την επιτόπια επίσκεψή του στην περιοχή και συζήτησε με τους κατοίκο7υς.  

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Τοπείρου  το πρωί της Πέμπτης όταν σημειώθηκε η σύντομη αλλά έντονη Θεομηνία και η μικρής έκτασης βροχόπτωση σε συνδυασμό με τον καταστροφικό μικρό ανεμοστρόβιλο που δεν άφησε τίποτα όρθιο στη διάβα της καταστράφηκαν κολώνες της ΔΕΗ, κτηνοτροφικές μονάδες και αγροτικές καλλιέργειες, ενώ ζημιές σημειώθηκαν και σε διάφορες στάνες και αποθήκες. 

Όπως επίσης μας είπε ο  Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου ενημερώθηκε ήδη ο ΕΛΓΑ για τις καταστροφές στις αγροτικές καλλιέργειες, ενώ εκτός από τα Μάγγανα ο μικρής διάρκειας ανεμοστρόβιλος χτύπησε και προκάλεσε ζημιές και στην περιοχή του Κουτσού. 

«Οι ζημιές σε αγροτικές καλλιέργειες καθώς και σε κτιριακές υποδομές στα Μάγγανα Δήμου Τοπείρου Ν. Ξάνθης, σήμερα 27/07/23, από την θεομηνία που έπληξε την περιοχή, ανεπανόρθωτες» σημείωσε στο fb  ο  κάτοικος Βασίλης Πουρναράκης.

Όπως σημειώσαμε και παραπάνω την Παρασκευή 28 Ιουλίου αναμένεται να επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές συνεργείο του ΕΛΓΑ προκειμένου να γίνει καταγραφή των ζημιών και να δρομολογηθούν οι ανάλογες αποζημιώσεις. 

Οι φωτογραφίες μιλάνε μόνες τους. 







Δεν υπάρχουν σχόλια