GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σοφία Ψωμά: Παραιτήθηκε απο γραμματέας του Δήμου Ξάνθης, ορκίζεται τη Παρασκευή δημοτική σύμβουλος και κατεβαίνει υποψήφια με τον ... Χρήστο Μέτιο!

  Η Σοφία Ψωμά ήταν ο πιο αδύναμος κρίκος του Δήμαρχου Τσέπελη στην 4ετία! Κι όπως δείχνουν τα πράγματα, θα είναι και το πλέον "τραγικό...

 

Η Σοφία Ψωμά ήταν ο πιο αδύναμος κρίκος του Δήμαρχου Τσέπελη στην 4ετία! Κι όπως δείχνουν τα πράγματα, θα είναι και το πλέον "τραγικό" μέχρι την πτώση του...

Πρώτα προσπάθησε να παραμείνει και υψηλόμισθη γραμματέας του Δήμου Ξάνθης μέχρι 31/12/2023 αλλά και ....νέα δημοτική σύμβουλος μετά την παραίτηση του Γιάννη Ζερενίδη απο το αξίωμά του. Όταν είδε οτι αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί υπήρχε ασυμβίβαστο -κάτι ευθύς εξ' αρχής  έκανε το αυτονόητο. 

"Θυσίασε" το χρήμα που έπαιρνε προκειμένου στο βιογραφικό της να γράφει και το "δημοτική σύμβουλος", δεύτερον έκοψε το δρόμο του Χρήστου Καραπαπάζογλου που απαίτησε την αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών και όχι μόνο για να δεχτεί να κατέβει εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Τσέπελη και τρίτον, αποφάσισε να κατέβει υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Μέτιου,θεωρώντας σίγουρο οτι "και να μην εκλεγεί, θα αξιοποιηθεί στην Περιφέρεια με νέα έμμισθη θέση ειδικής συμβούλου..."

Ο λόγος για την Σοφία Ψωμά, που αφού τα ζύγισε όλα με βάση πρωτίστως το προσωπικό της συμφέρον, αποφάσισε τελικά να παραιτηθεί (αναγκαστικά ....) απο το αξίωμα της γεν. γραμματέας του Δήμου Ξάνθης επιστρέφοντας στο λογιστικό της γραφείο, απο το οποίο στην ουσία όμως, ποτέ δεν έφυγε!!! 

Μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, θα ορκιστεί νέα δημοτική σύμβουλος Ξάνθης το πρωί της Παρασκευής 7 Ιουνίου 2023.  Και δεν αποκλείεται ο Τσέπελης να την κάνει και έμμισθη αντιδήμαρχο για να "μειώσει"τη ζημιά από το χάσιμο απο την αναγκαστική παραίτησή της απο το αξίωμα της Γραμματέως του Δήμου Ξάνθης.

Η ίδια πάντως δημοσιοποίησε την απόφασή της παραιτηθεί από γραμματέας του Δήμου Ξάνθης, αποφεύγοντας να αναφέρει λέξη από όσα αποκαλύπτουμε παραπάνω: 

Η ανάρτηση της Σοφίας Ψωμά:

 

Sofia Psoma

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τον αξιότιμο Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μανώλη Τσέπελη, τα στελέχη των Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης αλλά και όλους τους συναδέλφους μου, οι οποίοι με στήριξαν αυτά τα χρόνια στη θέση της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Ξάνθης.

Η άψογη συνεργασία μου με τον Δήμαρχό μας όλο αυτό το διάστημα, αποτέλεσε για εμένα κινητήριο δύναμη ώστε να προχωρήσω δυναμικά και σταθερά μπροστά στην επόμενη ημέρα.

Κύριε Δήμαρχε σας ευχαριστώ θερμά, γιατί χωρίς τη συμβολή σας, δε θα ήταν εφικτό.

Συνεχίζουμε δυναμικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια