GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βόμβα”! Κλείνουν τα δημοτικά σχολεία Νέου Ολβίου και Δεκάρχου, έντονη αντίδραση του Δήμαρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου!

ΘΩΜΑΣ ΜΙΧΟΓΛΟΥ: Πρέπει να ανοίγουν δημοτικά σχολεία και όχι να κλείνουν στην Π.Ε. Ξάνθης! Και μάλιστα ιστορικά δημοτικά σχολεία του Δήμου Το...


ΘΩΜΑΣ ΜΙΧΟΓΛΟΥ: Πρέπει να ανοίγουν δημοτικά σχολεία και όχι να κλείνουν στην Π.Ε. Ξάνθης! Και μάλιστα ιστορικά δημοτικά σχολεία του Δήμου Τοπείρου!

Την αναστολή νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων στην Π.Ε. Ξάνθης ανακοίνωσε ο δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης και μέλος του Διδασκαλικού συλλόγου Ξάνθης Φάνης Παπαδάκης.

Μάλιστα μεταξύ των δημοτικών σχολείων είναι και αυτά του Νέου Ολβίου και του Δεκάρχου, γεγονός που προκάλεσε ήδη την έντονη αντίδραση του Δήμαρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου που δεν αποκλείετε να συγκαλέσει και έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα αυτό που ήδη έχει αναστατώσει τους γονείς.

Αυτούσια η ανάρτηση του Φάνη Παπαδάκη, ενώ δείτε και τα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία  που κλείνουν στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης:

Papadakis Fanis

Οι συναδέλφισσες/συνάδελφοι που υπηρετούν στις σχολικές μονάδες που αναστέλλεται η λειτουργία τους θα κριθούν λειτουργικά υπεράριθμοι!



Δεν υπάρχουν σχόλια