GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έφυγε από τη ζωή ο Στέργιος Πουσπουρίκας.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην εξόδιο ακολουθία για συμπαράσταση στην οικογένειά του, αλλά και για να τον συνοδέψει στην τελευταία του κατοι...


Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην εξόδιο ακολουθία για συμπαράσταση στην οικογένειά του, αλλά και για να τον συνοδέψει στην τελευταία του κατοικία.

  Ένας φίλος του πατέρα μου και πατέρας φίλου μου, δυστυχώς ξεκίνησε το μακρινό ταξίδι για την αιωνιότητα. Ο Στέργιος Πουσπουρίκας, πατέρας του Μιχάλη και του Γιάννη, έχασε την μάχη που έδινε τις τελευταίες ημέρες για τη ζωή του, νοσηλευόμενος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Ένας καλοσυνάτος άνθρωπος, που χαιρόσουν να συζητάς μαζί του για ώρες ατέλειωτες. Ένας άνθρωπος που γνώρισα αρκετά χρόνια πριν και έκατσα αμέτρητες φορές μαζί του να συζητήσω, τόσο στην Καλλιρόη στην Κεντρική Πλατεία, όσο και στα καφέ της Μ. Καραολή τελευταία, έφυγε από αυτόν εδώ τον κόσμο και είναι αλήθεια πως θα μας λείψει.

Εύχομαι από καρδιάς στον Μιχάλη και τον Γιάννη, αλλά και στη σύζυγο του εκλιπόντος, τα θερμά μου συλλυπητήρια και ο Θεός να τους χαρίζει δύναμη και κουράγιο για να αντέξουν τον πόνο της απώλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια