GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξάνθη: Σύγκρουση οχημάτων στο Πόρτο Λάγος – Νεκρός ο οδηγός

Με δυσάρεστη είδηση ξεκινάει αυτή η εβδομάδα, σήμερα το πρωί υπήρξε σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο Πόρτο Λάγος πριν το Μετοχή του Αγίου Νικολ...


Με δυσάρεστη είδηση ξεκινάει αυτή η εβδομάδα, σήμερα το πρωί υπήρξε σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο Πόρτο Λάγος πριν το Μετοχή του Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, όχημα τύπου τζιπ, χτύπησε σε προπορευόμενο όχημα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα πέφτοντας σε άλλο όχημα που κινούνταν κανονικά στην αντίθετη πλευρά του δρόμου.

Αποτέλεσμα τις σύγκρουσης ήταν να τραυματισθούν δυο γυναίκες και να μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, ενώ ο οδηγός του Τζιπ υπέκυψε στα τραύματα που του προκάλεσε η σύγκρουση.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο οδηγός του Τζιπ που επιχείρησε την προσπέραση, εγκλωβίστηκε λόγω της σύγκρουσης στο όχημα που οδηγούσε και χρειάστηκε η επέμβαση κλιμακίου της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, από την ώρα του ατυχήματος ο δρόμος είναι κλειστός μέχρι να γίνει απομάκρυνση των οχημάτων και να καθαρίσουν και τα δυο ρεύματα κυκλοφορίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια