GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΤΣΟΥΝάΜΙ νέων ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ! Παραιτήθηκε και ο Σπύρος Σπάρταλης και κατεβαίνει υποψήφιος με τον Στράτο Κοντό!

  Στις δημοτικές εκλογές του 2019 στήριξαν οικογενειακά τον Τσέπελη που κάθε μέρα ήταν στο...κτήμα του πατέρα του και «κατέστρωναν» την ...κ...

 


Στις δημοτικές εκλογές του 2019 στήριξαν οικογενειακά τον Τσέπελη που κάθε μέρα ήταν στο...κτήμα του πατέρα του και «κατέστρωναν» την ...καμπάνια του! 


Τσουνάμι νέων παραιτήσεων συμβούλων της παράταξης Τσέπελη που στις δημοτικές εκλογές του 2019 όχι μόνο είχαν συμπορευτεί με τον νυν Δήμαρχο Ξάνθης, αλλά ήταν από τους πλέον φανατικούς "υποστηριχτές" του σημερινού Δημάρχου Ξάνθης που στην πορεία φυσικά όπως κάνει πάντα, όχι μόνο τους «απαξίωσε» αλλά και τους «γύρισε» και την πλάτη ενώ μέχρι τότε ήταν κάθε μέρα στο κτήμα τους και κατέστρωνε τα «προεκλογικά» του σχέδια, συνοδευόμενος μάλιστα και από την μετέπειτα γραμματέα του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά...!

Γιατί κατηγορείται πλέον ευθέως σήμερα και απο τους πλέον φανατικούς υποστηριχτές του ο Δήμαρχος Τσέπελης!;

Δεν τήρησε καμιά από τις υποσχέσεις του να δώσει μια νέα πνοή στο Δήμο και να υλοποιήσει τα έργα που υπόσχονταν δημόσια...

Όπως για παράδειγμα το νέο....καλοκαιρινό κολυμβητήριο Ξάνθης που θα κατασκεύαζαν μαζί με τον Φανουράκη σε .... 6 μήνες!

Τουτέστιν, δεν έχει να επιδείξει ούτε ένα έργο, ούτε κάτι απλό....που να θυμίζει κάτι καλό τουλάχιστον απο την "χαμένη" 4ετία Τσέπελη!!! Εκτός από να "αδειάσει" τα ταμεία του Δήμου Ξάνθης που τα βρήκε "γεμάτα" απο την εποχή του πρώην Μπάμπη Δημαρχόπολου!

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο γνωστός διαιτητής και αστυνομικός Σπύρος Σπάρταλης, χθες  Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023 υπέβαλε την παραίτησή του από μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Ξάνθης εγγράφως, «γιατί δεν έγινε απολύτως τίποτα από τις αξίες και τις υποσχέσεις του που θα υπηρετούσε και θα υπηρετούσαν αναλαμβάνοντας τον Δήμο Ξάνθης απο 1/92023...»

Η επιστολή του Σπύρου Σπάρταλη κατατέθηκε κανονικά προς τον Δήμαρχο Ξάνθης και την Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Ξάνθης.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες, ο Σπύρος Σπάρταλης θα κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με  τον συνδυασμό “Ξάνθη, Αλλιώς”, (i.xanthi.allios) «Ξάνθη» του υποψήφιου  Δήμαρχου Ξάνθης Στράτου Κοντού.

Ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένονται και νέες παραιτήσεις στελεχών της παράταξης Τσέπελη που «εγκαταλείπουν» το .... καράβι, απογοητευμένοι γιατί ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ τίποτα για την πόλη και το Δήμο Ξάνθης αλλά και "βλέποντας" οτι φεύγουν ο ένας πίσω απο τον άλλον οι πρώην φανατικοί υποστηριχτές του, αφού ο σημερινός Δήμαρχος Τσέπελης ενδιαφέρθηκε όπως κάνει 33 χρόνια για τις προσωπικές του επιχειρήσεις και συμφέροντα!!! Από κει και μετά το...χάος!!

Ούτε ένα έργο, μόνο χαιρετούρες, χιλιάδες ευρώ σε απευθείας αναθέσεις σε ημετέρους και πως οι «μπίζνες» τους θα πάνε....ακόμη καλύτερα!!! 33 χρόνια δηλαδή τα ίδια και τα ίδια!!!! Και μια 4ετία Τσέπελη χαμένη για την πόλη και τους δημότες! 

Και έπεται και συνέχεια...!

Δεν υπάρχουν σχόλια