GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μήνυμα Μελισσόπουλου σε Φανουράκη, βάζοντας ΜΠΡΟΣΤά τους Σταύρο Αμοιρά - Πάνο Σταυρακάρα!

  Μήνυμα του "επικεφαλής-ηγέτη"της δημοτικής παράταξης Ξάνθη, "ΜΠΡΟΣΤΑ" Σάββα Μελισσόπουλου στον Μανώλη Φανουράκη, θεωρε...

 

Μήνυμα του "επικεφαλής-ηγέτη"της δημοτικής παράταξης Ξάνθη, "ΜΠΡΟΣΤΑ" Σάββα Μελισσόπουλου στον Μανώλη Φανουράκη, θεωρείται η φωτογραφία που ανάρτησε ο ίδιος στο προσφιλές του fb με το σύνθημα  

"Μόλις αρχίσαμε.." 

-Αλλά και μήνυμα αμφισβήτησης του ιδίου στον ...εαυτό του και τις ηγετικές του ικανότητες!

Και με πιο απλά λόγια....  Ο κ.Σάββας Μελισσόπουλος προφανώς αναγνωρίζοντας τις δικές του "αδυναμίες", βάζει  ... ΜΠΡΟΣΤΑ  τους ιδιαίτερα δημοφιλείς  στην τοπική κοινωνία Σταύρο Αμοιρά και Πάνο Σταυρακάρα ως αντίπαλο δέος στον πρώην συνέταιρό τους Μανώλη Φανουράκη που θεωρείται όχι μόνο υπαρχηγός του Τσέπελη, αλλά και ο "μελλοντικός" διάδοχός του, εφόσον ο σημερινός Δήμαρχος δεν επανεκλεγεί ΄ή βρεθεί 3ος την δεύτερη Κυριακή της 15 Οκτωβρίου 2023 όπως δείχνουν οι μέχρι τούδε δημοσκοπήσεις αλλά και γενικότερες εκτιμήσεις των πολιτών.

 Αφού εκτός των άλλων "ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης μαζί με τον Δήμαρχο Δράμας κ.Μαμσάκο έχουν χαρακτηριστεί ως οι πλέον "αποτυχημένοι" δήμαρχοι της Περιφέρειας ΑΜΘ  και σε δημοσκοπήσεις γνωστών Πανελλήνιων Μέσων. 

Επισημαίνεται ότι είναι η 2η φωτογραφία στην οποία ο Σάββας Μελισσόπουλος βάζεις "ΜΠΡΟΣΤΑ" πρωτοκλασάτους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους  της δημοτικής του παράταξης, αφού το ίδιο έκανε και το πρωί της Παρασκευής, αναρτώντας κοινή φωτογραφία με τον γιατρό παθολόγο Βασίλη Παπαδόπουλο και γιατρό υποψηφία δημοτική σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης Ξάνθη, "Μπροστά"

Αυτούσια η ανάρτηση:

 
Είναι μεγάλη μας τιμή να καλωσορίζουμε στο συνδυασμό μας τη Συλβίνα Σάγκοβα-Γρηγοριάδη.

Η Συλβίνα είναι μάχιμη γιατρός από 25ετίας και ασκεί την ειδικότητα της ενδοκρινολογίας - σακχαρώδη διαβήτη στην πόλη μας.

Συλβίνα, σε ευχαριστούμε ιδιαιτέρως που μας μεταλαμπαδεύεις θετικό πνεύμα, ακλόνητη θέληση και αστείρευτο δυναμισμό. Χρειαζόμαστε τέτοια πρότυπα για μας και τα παιδιά μας, για να πάμε όλοι μαζί την Ξάνθη μας ΜΠΡΟΣΤΑ!!
  • Σάββας Μελισσόπουλος
  • Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης

Δεν υπάρχουν σχόλια