GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δεν βρίσκει το ΠΑΣΟΚ υποψήφιο Περιφερειάρχη στην ΑΜ-Θ

Χωρίς υποψήφιο Περιφερειάρχη κινδυνεύει να βρεθεί το ΠΑΣΟΚ, μετά την αρνητική απάντηση στελεχών του κόμματος, μεταξύ αυτών και του Γ. Πετρίδ...


Χωρίς υποψήφιο Περιφερειάρχη κινδυνεύει να βρεθεί το ΠΑΣΟΚ, μετά την αρνητική απάντηση στελεχών του κόμματος, μεταξύ αυτών και του Γ. Πετρίδη, πρώην Δημάρχου Κομοτηνής.

Σύμφωνα με καλά πληφοροφορημένες πηγές, στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη αλλά και των τοπικών οργανώσεων, έχουν ξεκινήσει έναν μαραθώνιο συναντήσεων, αλλά δίχως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής αφού, τόσο επιφανή πρόσωπα απο τον χώρο του ΠΑΣΟΚ όσο και νεώτερα στελέχη που σηματοδότησαν την εισδοχή τους στο Κίνημα με Ανδρουλάκη, δεν δείχνουν πρόθυμοι να προχωρήσουν μπροστά και να σηκώσουν το βαρύ φορτίο κατάρτισης ενός συνδυασμού δύο μήνες πριν την τελική αναμέτρηση στις Περιφερειακές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Παράλληλα, το οικονομικό και η αδυναμία στήριξης ισχυρών παραγόντων, μιας τέτοιας σύντομης αλλά “βαριάς” προεκλογικής περιόδου, καθιστά ακόμα πιο δύσκολη την όλη κατάσταση στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και έτσι, ίσως να αποτελέσει “μονόδρομο” τελικά η στήριξη ενός εκ των υφισταμένων υποψηφίων (Μέτιος – Τοψίδη), χωρίς να αποκλείονται και εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής!

Δεν υπάρχουν σχόλια