GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δικαιωμένος ο Κώστας Κουρτίδης από τις επιλογές του για τις φετινές καλοκαιρινές εκδηλώσεις

Της Αντιπεριφέρειας με στόχο την διαφήμιση της Π.Ε. Ξάνθης και την προσέλκυση κόσμου. Βούλιαξαν τα Κομνηνά από κόσμο, κατάμεστες οι θεατρικέ...

Της Αντιπεριφέρειας με στόχο την διαφήμιση της Π.Ε. Ξάνθης και την προσέλκυση κόσμου. Βούλιαξαν τα Κομνηνά από κόσμο, κατάμεστες οι θεατρικές παραστάσεις του εργαστηρίου «Ανατολικά του Νέστου» και έπεται συνέχεια…

  Δικαιωμένος, λόγω της επιτυχίας που σημειώνουν φέτος οι εκδηλώσεις της Αντιπεριφέρειας, αισθάνεται ο Κώστας Κουρτίδης, ο οποίος βλέπει τον κόσμο να δίνει βροντερό «παρών» σε αυτές.

Σε κάθε περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, οι εκδηλώσεις της Αντιπεριφέρειας προσελκύουν τον κόσμο σαν μαγνήτες και το μόνο που μπορεί να πει κανείς, είναι πως όλο αυτό εκτός από πολύ κόπο, φέρνει και καλά αποτελέσματα για την περιοχή μας.

Ο Κώστας Κουρτίδης, εμφανώς ευχαριστημένος από την επιτυχία των εκδηλώσεων, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Τα Νεστοχώρια της Ξάνθης αποτελούν τα διαμάντια της Περιφέρειας ΑΜΘ, η οποία προχώρησε σε πλήθος εκδηλώσεων και δράσεων, για να τα προβάλλει και προωθήσει ως προορισμό, με συναυλίες, πεζοπορικές διαδρομές, διαβάσεις του ποταμού με καγιάκ, θέατρο, δρώμενα με συλλόγους, αλλά και συνδιοργανώσεις, τις οποίες τίμησε και με την παρουσία του ο Περιφερειάρχης μας Χρήστος Μέτιος, ο οποίος εκδηλώνει συνεχώς και έμπρακτα το ενδιαφέρον του. Στην ομιλία του μάλιστα εξέφρασε τη βούλησή του να εντάξει τον περιβαλλοντολογικό αυτό παράδεισο σε Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις (OXE), που αποτελούν εργαλείο ολοκληρωμένης χωρικής ανάπτυξης».





Δεν υπάρχουν σχόλια