GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Απάντηση Σωκράτη Ξυνίδη στα κομματικά στελέχη του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ Καβάλας για εργαζόμενο στα ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΘΡΑΚΗΣ

  Κύριε Διευθυντά Διάβασα στην εφημερίδα σας την δημοσιευθείσα ανακοίνωση του,  εκτός Ξάνθης εδρεύοντος, σωματείου «ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟ...

 


Κύριε Διευθυντά

Διάβασα στην εφημερίδα σας την δημοσιευθείσα ανακοίνωση του, εκτός Ξάνθης εδρεύοντος, σωματείου «ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΑΜΘ» και είμαι υποχρεωμένος να διευκρινίσω τα εξής. 

Ο αναφερόμενος «μεγαλοδικηγόρος και πρώην υφυπουργός» είμαι ο υπογράφων Σωκράτης Ξυνίδης, με τη διευκρίνιση ότι και οι δύο προσδιορισμοί είναι εσφαλμένοι. 

Ούτε μεγαλοδικηγόρος είμαι ούτε πρώην υφυπουργός. Είμαι δικηγόρος και πρώην αναπληρωτής υπουργός και εκλεγμένος βουλευτής. 

Ψιλά γράμματα για τα κομματικά μέλη του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ θα μου πείτε. Εάν όμως αυτά είναι τα ψιλά γράμματα που δεν γνωρίζουν, ας μάθουν τουλάχιστον τα χοντρά γράμματα. Και τα χοντρά γράμματα λένε ότι για να χαρακτηρισθεί ένα κομμάτι χαρτί ως έγγραφο, θα πρέπει να φέρει όνομα του συντάκτη και να φέρει υπογραφή του συντάκτη. 

Το εν λόγω σωματείο απέστειλε με τεχνικό μέσο μια, ανυπόγραφη και άνευ ονοματεπωνύμου συντάκτη, επιστολή, προς την εταιρεία «ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΘΡΑΚΗΣ» και αναφέρει ότι θα πρέπει να τύχει συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και προστασίας, εργαζόμενος στην ανωτέρω εταιρεία, λόγω του ότι εκλέχθηκε στη Διοίκηση του εν λόγω σωματείου στην Καβάλα. Ζήτησα από τη Διεύθυνση της εταιρείας να κληθεί ο εργαζόμενος και του ανακοίνωσα ότι το έγγραφο που έστειλε το σωματείο δεν διασφαλίζει τα συνδικαλιστικά του δικαιώματα, γιατί απλά δεν είναι έγγραφο. Μάλιστα του ζήτησα το σωματείο να ξαναστείλει την επιστολή με ονοματεπώνυμο, υπογραφή και ιδιότητα του συντάκτη. Η συζήτηση διήρκησε 30 δευτερόλεπτα με αυτό το περιεχόμενο και μόνο. Συμπέρασμα: Τα μέλη του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ δεν θέλουν να αντιληφθούν τι αποτελεί και τι όχι έγγραφο έγγραφο. Σε περίπτωση όμως που δεν συμβαίνει αυτό, το μόνο που απομένει είναι να επιλέγουν να κρύβονται πίσω από μια ανώνυμη ηλεκτρονική «σφραγίδα», που μπορεί ο οποιοσδήποτε να κατασκευάσει, γιατί απλά φοβούνται την δημόσια κοινωνική έκθεση με ονοματεπώνυμο. Τα άλλα είναι ανέξοδη επαναστατική γυμναστική στην οποία, ως γνωστόν, αρέσκονται. 

Στα γενικότερα ενδο - συνδικαλιστικά θέματα δεν εισέρχομαι αλλά μου κάνει εντύπωση το ότι το σωματείο «ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΑΜΘ» που εδρεύει στην Καβάλα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ του κατά τόπον αρμόδιου Εργατικού Κέντρου Καβάλας.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Σωκράτης Ξυνίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια