GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βρέφος βρέθηκε τεμαχισμένο σε σακίδιο!- Συνελήφθη η μητέρα του

Σοκ έχει προκαλέσει στη Γαλλία ο εντοπισμός ενός νεκρού βρέφους σε σακίδιο στο Παρίσι, με τις Αρχές να προχωρούν στη σύλληψη της 21χρονης μη...


Σοκ έχει προκαλέσει στη Γαλλία ο εντοπισμός ενός νεκρού βρέφους σε σακίδιο στο Παρίσι, με τις Αρχές να προχωρούν στη σύλληψη της 21χρονης μητέρας του αδικοχαμένου παιδιού.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, η 21χρονη, που δεν κατονομάζεται, φέρεται να γέννησε το παιδί στο Σεν Ντενί – κατά δήλωσή της – την περασμένη Κυριακή, ισχυριζόμενη ότι το βρέφος ήρθε στον κόσμο νεκρό.

Μάλιστα, κατά την αστυνομία, η μητέρα, η οποία απειλούσε να διαμελείσει το βρέφος, εκτιμάται ότι γέννησε στις 17 Ιουλίου.

Αμέσως μετά τη σύλληψή της για εκούσια ανθρωποκτονία ανηλίκου κάτω των 15 ετών, μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική εγκατάσταση, με τους γιατρούς να περιγράφουν την ψυχική της κατάσταση ως «εύθραυστη».

Την ίδια ώρα,  οι Γάλλοι εισαγγελείς ανακοίνωσαν ότι το νεογέννητο εντοπίστηκε «τεμαχισμένο, σε ένα σακίδιο, στο δωμάτιό της».

Όπως εκτιμάται, οι Αρχές ερευνούν αν η νεαρή γνώριζε ότι ήταν έγκυος, πάσχοντας από το σύνδρομο της  άρνησης εγκυμοσύνης, όπου η γυναίκα γνωρίζει υποσυνείδητα την εγκυμοσύνη της, αλλά αρνείται την ύπαρξή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια