GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ποδόσφαιρο: Ο ΠΑΟΚ ζήτησε υποβιβασμό των εμπλεκόμενων παράνομου στοιχηματισμού – Παρέμβαση και από Αλαφούζο

Η υπόθεση του κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού απασχολεί τη συνεδρίαση της ΕΠΟ.


Η υπόθεση του κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού απασχολεί τη συνεδρίαση της ΕΠΟ.

Ο ΠΑΟΚ παίρνοντας θέση στο θέμα ζήτησε τον υποβιβασμό των εμπλεκόμενων ομάδων.

Τις προβλεπόμενες ποινές του υποβιβασμού (για τις ομάδες) και ισόβιας απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο (για τους παράγοντες) ζήτησε ο ΠΑΟΚ εφόσον αποδειχθεί ενοχή από την έρευνα που πραγματοποιείται.

Στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και τη συνεδρίαση για την υπόθεση του κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού, βρίσκεται ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, ο διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, ο διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Αλαφούζος είχε στείλει επιστολή στην ΕΠΟ, ζητώντας να δράσει άμεσα με σκοπό να παραπεμφθεί στα αρμόδια όργανα η υπόθεση των «χειραγωγημένων αγώνων» -με εμπλοκή ομάδων και παραγόντων της Super League και Super League 2- που απασχολεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, πήρε θέση ζητώντας «να σταλεί επιστολή στην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου επικεφαλής της αθλητικής δικαιοσύνης Βιργινία Σακελλαροπούλου και στον ποδοσφαιρικό/ αθλητικό εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο, για την ανάγκη όλων των άμεσων ενεργειών τους, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα και το νέο πρωτάθλημα σε SL1 και SL2 να μην έχει σκιές.

Να τιμωρηθούν με τις προβλεπόμενες ποινές οι εμπλεκόμενες ομάδες (υποβιβασμός) και οι παράγοντες (ισόβια απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο) εφόσον αποδειχθεί η ενοχή τους με βάση την έρευνα που γίνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια