GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σε μισό αιώνα θα κάνουμε διακοπές σε ξενοδοχεία στο Φεγγάρι, λέει ο Ρίτσαρντ Μπράνσον

Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον, ένας από τους διασημότερους επιχειρηματίες του κόσμου, έχει δει πολλές φορές το όνομά του να φιγουράρει σε πρωτοσέλιδα.


Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον, ένας από τους διασημότερους επιχειρηματίες του κόσμου, έχει δει πολλές φορές το όνομά του να φιγουράρει σε πρωτοσέλιδα.

Άλλοτε για επιχειρηματικές επιτυχίες και άλλοτε για προσωπικές του εμπειρίες.

Έχοντας όμως, μόλις ανοίξει το νέο του πολυτελές ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα, ο Μπράνσον υποστηρίζει πως σε 50 χρόνια, ο κόσμος θα ταξιδεύει στο Φεγγάρι, όπου θα υπάρχουν ξενοδοχεία.

Ίσως μάλιστα, ένα από αυτά να ανήκει και στον δικό του όμιλο, τη Virgin, όπως δήλωσε στην El Pais.

«Έχω την αίσθηση ότι σε 50 χρόνια, θα υπάρχουν ταξίδια στο Φεγγάρι.

Θα υπάρχει ξενοδοχείο εκεί πάνω. Ίσως να είναι Virgin…

Το Διάστημα ήταν ένα όνειρο και μου πήρε 25 χρόνια να το κάνω πραγματικότητα. Αλλά το να πετάω γύρω-γύρω στον κόσμο ήταν τρελό, ήταν πολύ συναρπαστικό.

Ήμουν πολύ τυχερός που επέζησα από αυτό. Είμαι εξίσου υπερήφανος και για τα δύο».

Ο Μπράνσον ξεκίνησε την επιχειρηματική του δράση ιδρύοντας τη Virgin Records το 1972 και τα κεφάλαια από την πώλησή της, στις αρχές της δεκαετίας του ’90, του επέτρεψαν να χρηματοδοτήσει τα επόμενα εγχειρήματά του.

Ταυτόχρονα, μπορεί το brand «Virgin» να παρέμεινε το ίδιο, πλέον όμως, συνδέεται με μία σειρά από επιχειρήσεις, από γυμναστήρια έως εταιρείες τηλεπικοινωνιών.

Ακόμα, αξίζει να σημειωθεί πως η αυτοκρατορία του περιλαμβάνει δύο αεροπορικές, μία εταιρεία κρουαζιερόπλοιων και αρκετά ξενοδοχεία, ενώ το 2021, η Virgin Group κατάφερε να βγάλει κέρδος σχεδόν 150 εκατομμυρίων δολαρίων.

Υπενθυμίζεται πως οι εταιρείες του προσφέρουν ταξίδια από τη Γη έως το Διάστημα, καθώς στα τέλη του Ιουνίου η Virgin Galactic ξεκίνησε την εμπορική λειτουργία της και πλέον παίρνουν σειρά οι περίπου 800 τουρίστες του Διαστήματος που έχουν αγοράσει εισιτήρια για να πετάξουν με το αεροπλάνο-πύραυλο Unity.

Δεν υπάρχουν σχόλια