GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ετοιμάζονται για ανεξαρτητοποίηση στη Βουλή, οι εγκάθετοι του Προξενείου!

Την ανεξαρτητοποίησή τους ετοιμάζουν, σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πηγές μας, οι μουσουλμάνοι εκλεγμένοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟ...


Την ανεξαρτητοποίησή τους ετοιμάζουν, σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πηγές μας, οι μουσουλμάνοι εκλεγμένοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, σε Ξάνθη και Ροδόπη, όπως άλλωστε είχαμε προγράψει προ ημερών.

Μετά την ορκομωσία τους στη Βουλή και την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, οι κ.κ. Ζεϊμπεκ και Μπουρχάν (Ξάνθη) και Φερχάτ (Ροδόπη) θα δηλώσουν στον Πρόεδρο της Βουλής κο Τασιούλα, την πρόθεσή τους να ανεξαρτητοποιηθούν, ενημερώνοντας παράλληλα και τους Προέδρους των Κοινοβουλευτικών τους ομάδων.

Η κίνηση αυτή, βεβαίως θα μειώσει καταρχήν την κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, που ήδη βρίσκονται σε στάδιο πολλών ανακατατάξεων.

ΕΞΑΙΡΕΣΗ Ο ΙΛΧΑΝ

Αντιθέτως με τους υπόλοιπους συναδέλφους του και ομόθρησκους του, ο κ. Ιλχάν Αχμέτ, προς ευχάριστη έκπληξη όλων, παραμένει στο ΠΑΣΟΚ τηρώντας την υπόσχεση που είχε δώσει τόσο προς το λαό της Ροδόπης όσο και στον Πρόεδρό του κ. Ανδρουλάκη, ότι θα παραμείνει στο κόμμα και δεν θα κάνει χρήση της ιδιότητάς του, υπερ των συμφερόντων του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για τη στάση του αυτή, ο κ. Ιλχάν Αχμέτ, πολεμήθηκε όσο λίγοι απο το προξενικό κατεστημένο στην Κομοτηνή αλλά και σε ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα της Ροδόπης, κίνηση που αποκάλυψε τον απροκάλυπτο τρόπο με τον οποίο κινείται το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής στη Θράκη και επιδιώκει άμεσα πλέον την συνδιοίκηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια