GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Μακρίδη έδωσαν στο Καρυόφυτο Σταυρούπολης, συγγενείς, φίλοι και αθλητικοί παράγοντες

  Το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Μακρίδη έδωσαν στις 11 το πρωί της Τετάρτης στο Καρυόφυτο Σταυρούπολης Ξάνθης , συγγενείς, φίλοι  και αθλητ...

 


Το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Μακρίδη έδωσαν στις 11 το πρωί της Τετάρτης στο Καρυόφυτο Σταυρούπολης Ξάνθης , συγγενείς, φίλοι  και αθλητικοί παράγοντες.

Για την κηδεία του πρώην παράγοντα της διαιτησίας και φίλου του, ο γνωστός αθλητικογράφος Γιάννης Τσιλιγγίρης έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο fb: 

Giannis Tsili

Από τον Ιερο Ναο Αγίου Δημητρίου στο ΑΝΩ Καρυοφυτο σε κλίμα θλίψης και οδυνης το αντίο στον σπουδαίο άνθρωπο και πρωην παράγοντα της διαιτησίας Αντώνη Μακριδη.Στην γειτονιά των αγγέλων συνοδεύτηκε από την οικογένεια του,τους συγγενείς,φίλους του,πρωην διαιτητές και συνάδελφοι του από το τυπογραφείο της ΣΕΒΑΘ.Διακριναμε τον Αντιδήμαρχο κ. Ελευθεριάδη,τον πολιτευτή κ. Καραλίδη,τον νομικό σύμβουλο του Ορφέα Ξάνθης κ. Μπρατιδη,τους παλαιμαχους διαιτητές Θανάση Βελλιο,Πασχάλη Λυρατζη,Στέφανο Δρασκελη,Μιχαλη Ντακο,Φανη Καραπιπερη,Λευτέρη Κανταρτζη,Δημήτρη Σαββογλου, τον Παλαιμαχο ποδοσφαιριστη Γιώργο Γκουτζουκη(ο αείμνηστος ήταν γαμπρός του)ο Ανθιμος Ιωαννιδης φιλος του αειμνηστου αλλα και συναδελφος μας.Επίσης στο τελευταιο ταξιδι ηταν όλο το Καρυοφυτο αφού ο εκλιπών ήταν πολύ αγαπητός στους συγχωριανους του!



Δεν υπάρχουν σχόλια