GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πήγαν να κάψουν την "Ξανθίππη" και το Περιαστικό Δάσος Ξάνθης! Επί τόπου και η Αντιτρομοκρατική!

  Κλειστή για 15 μέρες θα μείνει από σήμερα η Ξανθίππη μετά από τον εμπρησμό που δέχτηκε, περιμένοντας  την ολοκλήρωση των ερευνών από την Α...

 



Κλειστή για 15 μέρες θα μείνει από σήμερα η Ξανθίππη μετά από τον εμπρησμό που δέχτηκε, περιμένοντας  την ολοκλήρωση των ερευνών από την Αντιτρομοκρατική και την Πυροσβεστική!

Σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες νυχτερινές ώρες άγνωστοι δράστες πήγαν να βάλουν φωτιά στη Ξανθίππη αλλά και το Περιαστικό δάσος!!!!

Ο ή οι άγνωστοι δράστες (σ.σ. Ήδη το μεσημέρι πάει στη Ξανθίππη και κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής μαζί με την Πυροσβεστική και την αστυνομία), πήγαν να βάλουν φωτιά στο δέντρο που υπάρχει στο δεξί κιόσκι της "Ξανθίππης|, ευτυχώς όμως την τελευταία στιγμή θα φοβήθηκαν γιατί δεν μπόρεσαν να "εκτελέσουν" το έγκλημά τους στο δάσος. 

Ήδη το κλιμάκιο θα εξετάσει τις κάμερες της Ξανθίππης για να εντοπίσει τον ή τους δράστες αφού το μαγαζί "φυλάγεται" με κάμερες και δικά του Μέσα 24 ώρες το 24ωρο!

Φαντάζεστε οι εμπρηστές να είχαν κατορθώσει να βάλουν την φωτιά τους στο δέντρο και το Περιαστιακό δάσος τι θα γίνονταν.

Σε αναμονή λοιπόν εξελίξεων....και φυσικά των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό των δραστών που δεν αποκλείεται πάντως να είναι και νεαροί που "συχνάζουν" εκεί πίνοντας διάφορα ποτά κλπ και έχουν κάνει στέκι το μέρος!!! Και θα πρέπει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης να τους απομακρύνει πάραυτα!

Πάντως όπως δήλωσε ο Μάκης Τοπαλίδη στην κάμερα του Next tv "γλίτωσαν" από θαύμα, ενώ ανακοίνωσε ότι η Ξανθίππη θα παραμείνει από σήμερα κλειστή μετά το παραπάνω γεγονός για 15 μέρες!!!






 

Δεν υπάρχουν σχόλια