GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης: Δεν ... κοιμάται ο Μούρκας, περιμένοντας να δει, τι θα κάνει ο Χρήστος Καραπάζογλου!

  Δεν ανακατεύομαι ... ειλικρινά, δεν γνωρίζω τι θα κάνει ο Χρήστος....είπε στο "Μ" ο Ανέστης Καραπάζογλου για τον γιο του, ενώ ο ...

 

Δεν ανακατεύομαι ... ειλικρινά, δεν γνωρίζω τι θα κάνει ο Χρήστος....είπε στο "Μ" ο Ανέστης Καραπάζογλου για τον γιο του, ενώ ο Μούρκας "πιέζει" να μπει στο...ψηφοδέλτιο, παρά τις έντονες αντιδράσεις του Ιπποκράτη Καμαρίδη για τον "πόλεμο" που του έκανε ενώ τον ευεργέτησε!

Αλλαγές στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης, φέρνει η παραίτηση του αντιδήμαρχου Ξάνθης Γιάννη Ζερενίδη όχι μόνο από το αξίωμά του, αλλά και από δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης, αφού θα πρέπει να τον αντικαταστήσει τις επόμενες μέρες κάποιους από τους αναπληρωματικούς της παράταξης Τσέπελη. 

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα του Μαίου 2019  η παράταξη Τσέπελη είχε εκλέξει τους εξής 10 πρώτους με τον Γιάννη Ζερενίδη να πραγματοποιεί εντυπωσιακή εμφάνιση αν και πολιτεύτηκε για πρώτη φορά:

ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙO -ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΕΠΕΛΗΣ

Εκλογική Περιφέρεια Ξάνθης

1 ) ΚΑΡΑ ΟΣΜΑΝ ΧΑΣΑΝ ΛΕΒΕΝΤ του ΧΟΥΣΕΪΝ 619

2 ) ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 601

3 ) ΜΠΑΝΤΑΚ ΣΙΑΜΠΑΝ του ΧΟΥΣΕΪΝ 592

4 ) ΖΕΡΕΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 453

5 ) ΜΠΕΚΗΡ ΟΓΛΟΥ ΣΟΥΑ του ΣΟΥΚΡΗ 439

6 ) ΑΣΚΑΡΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 432

7 ) ΜΠΟΥΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 400

8 ) ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 396

9 ) ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΙΩΑΝΝΗ 394

10 ) ΔΗΜΟΥΔΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 372

 -Από τους 10 παραπάνω, η πρώτη που τα "βρόντηξε" και παραιτήθηκε με καθαρότητα και εντιμότητα, ήταν η Χρυσούλα Δημούδη, που ήταν Πρόεδρος μάλιστα στον Οργανισμό Κοινωνικής Πρόνοιας και μέσα σε...λίγα λεπτά ο Δήμαρχος Τσέπελης, αφού πρώτα έσπευσε να το...."διαρρεύσει" (!) στο "Μ" έκανε αποδεκτή την παραίτησή της, αφού ήταν στενή συνεργάτης του Ιπποκράτη Καμαρίδη στην ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. 

Δείτε την πρωτοφανή τότε Πανελλήνια Ξεφτίλα απευθείας ανάθεση βασιλόπιτας 5 κιλών έναντι 55.80 ευρώ στις 5 - 2- 2020, δηλαδή με το που ανέλαβε Πρόεδρος ο Πάνος Αμβροσιάδης! Με απευθείας ανάθεση απο τον φούρνο του Τσέπελη στη Χρύσα! 


Για να την αντικαταστήσει ο έμπιστός" του Παναγιώτης Αμβροσιάδης,  που ένα χρόνο αργότερα μάλιστα οργάνωσε την....μαϊμού επέτειο γάμο του Δήμαρχου Τσέπελη στις 14/2/2020 ενώ αγόρασε με....απευθείας ανάθεση απο τον φούρνο του Τσέπελη την....βασιλόπιτα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης

Με απευθείας ανάθεση (σ.σ. Και βάση….τεχνικών προδιαγραφών….) στις 5/2/2020 ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης Πάνος Αμβροσιάδης αγόρασε την βασιλόπιτα για την εκδήλωση των εργαζομένων από τον…φούρνο του Προέδρου και Δήμαρχου Ξάνθης στη…Χρύσα! Στην τιμή των 55.80 ευρώ!!
Και για την ακρίβεια από τον φούρνο που είναι γραμμένο στο όνομα της…συζύγου του!

.....

11 ) ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 366

Κάπως έτσι λοιπόν έγινε δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης χάρις στην Χρυσούλα  Δημούδη ο Πάνος Αμβροσιάδης απο την Λευκόπετρα Ξάνθη και δείτε και τους αναπληρωματικούς.

12 ) ΨΩΜΑ ΣΟΦΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 349

Η οποία ορίστηκε σε χρόνο ρεκόρ έμμισθη γραμματέας του Δήμου Ξάνθης, αφού παραιτήθηκε απο το λογιστικό της γραφείο...

Στο οποίο όμως ακόμη και σήμερα αν και αυτό είναι ασυμβίβαστο, είναι παρούσα κάθε μέρα στην οδό Βενιζέλου, πρώην γραφείο Γ. Παυλακάκη! Κάθε μέρα,.... 

Και ακολουθούν:  

13 ) ΚΑΡΑΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΝΕΣΤΗ 339

Ο οποίος Χρήστος Καραπαπάζογλου ορίστηκε απο τον Δήμαρχο Τσέπελη, Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δήμου Ξάνθης, όταν ωστόσο είδε να υπογράφονται όλα τα οικονομικά εντάλματα και να έχει "κουμάντο" ο αντ' αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης και επί των Οικονομικών Μανώλης Φανουράκης, παραιτήθηκε!!!

Όταν κατατέθηκαν μηνύσεις για πλαστογραφίες κλπ στο Δ.΄Σ. της Επιτροπής Σχολικής Επιτροπής όπου εμφανίζονταν ως παρόντα μέλη δημοτικοί σύμβουλοι που ήταν...απόντες., Υπόθεση για την οποία ήδη υπάρχει δίωξη για πλαστογραφίες, παράβαση καθήκοντος κλπ και θα εκδικαστεί τέλη του χρόνου στο 3μελές Πρωτοδικείο Ξάνθης.  

Και ακολουθούν ως αναπληρωματικοί οι παρακάτω: 

14 ) ΜΟΥΡΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 312

(σ.σ. Έγινε μέλος και αντιπρόεδρος στη  ΔΕΥΑΞ με μηνιαία αντιμισθία 1.710 ευρώ για να παρακολουθεί δήθεν τα...έργα, ενώ μπορεί να εμφανίζεται σε αυτά ο Πρόεδρος Ι. Καμαρίδης, αυτός όμως είναι ΄άφαντος από παντού...)

15 ) ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ 306 (Πυροσβεστικά είδη)

-Διορίστηκε από τον Δήμαρχο Τσέπελη....'έμμισθος ειδικός σύμβουλος, αλλά παρά τις συνεχείς ερωτήσεις της παράταξης ΑΓΑΠΗ του Παπαχρόνη για το ύψος της αντιμισθίας και τι έργο παρήγαγε....δεν υπήρχε ποτέ απάντηση!

 Και ακολουθούν οι παρακάτω:

16 ) ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΟΓΛΟΥ ΙΝΑΤΣ (ΛΕΩΝ) του ΙΣΜΕΤ 300

17 ) ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ (ΑΚΗΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 295

18 ) ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 278

19 ) ΜΠΟΓΙΑΡ ΑΧΜΕΤ ΣΕΛΑΪΔΗΝ του ΧΟΥΣΕΪΝ 273

20 ) ΠΑΝΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ 240

(σ.σ. Κουμπάρος του Δήμαρχου Τσέπελη, που ωστόσο δεν δέχεται να τον ακολουθήσει αυτήν τη φορά και να κατέβει με το ψηφοδέλτιό του, ούτε αυτός, ούτε και η σύζυγός του, παρά τις πιέσεις του μετά το "κάζο" που έπαθε, μολονότι σύμφωνα με τις φήμες...κάνει προσλήψεις στην  επιχείρησή του για να τον στηρίξει...)

21 ) ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 236

22 ) ΙΑΤΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 229

23 ) ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΟΡΔΑΝΗ 200

24 ) ΜΠΑΚΑΛΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ 199

25 ) ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΕΣΤΗ 182

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΖΕΡΕΝΙΔΗ; 
Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ή Ο ... ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΡΚΑΣ;
 
Γεννιέται λοιπόν το ερώτημα, ποιος θα αντικαταστήσει τον παραιτηθέντα και από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου Ξάνθη απο τους παραπάνω....αφού η γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά με θητεία έως 31/12/2023, ήδη βλέποντας οτι το "καράβι" βουλιάζει, κατεβαίνει πλέον υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο του Χρήστο Μέτιου και δεν είναι φυσικά διατεθειμένη ν'  αφήσει τον υψηλό μισθό της, μολονότι είναι ήδη εκτός....προεκλογικού κλίματος
 

Ο Πάνος Παπαδόπουλος συνάντησε τυχαία το μεσημέρι του Σαββάτου τον Ανέστη Καραπάζογλου και τον ρώτησε, "τι θα κάνει ο γιος του Χρήστος Καραπαπάζογλου μετά την παραίτησή του απο τη θέση του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Ξάνθης και την "αδράνειά" στη συνέχεια; Αφού μεσολάβησε και η επίθεση του Γιάννη Τσεγγελίδη κατά του Δήμαρχου Τσέπελη και η παραίτηση - χαστούκι  του γιου του Κώστα Τσεγγελίδη απο την θέση του ειδικού συμβούλου;

O Ανέστης Καραπαπάζογλου μας απάντησε λιτά ως εξής: "Ειλικρινά δεν ανακατεύομαι....δεν ξέρω τι θα κάνει ο γιος μου που τώρα έχει πλέον και παιδί και επί πλέον προσωπικές υποχρεώσεις..."
Οπότε ....δεν κοιμάται ο γνωστός Χρήστος Μούρκας, ο χειρότερος δημοτικός σύμβουλος όλων των εποχών στο Δήμο Ξάνθης, περιμένοντας να δει "τι θα κάνει ο Χρήστος Καραπάζογλου!¨
Διότι αν τελικά ίδιος καταλάβει τη θέση του δημοτικού συμβούλου, τότε θα πρέπει να γίνει αλλαγή και στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ όπου είναι ναι μεν έμμισθος αντιπρόεδρος αλλά ως...μέλος εκπρόσωπος των πολιτών!!! Και όχι ως δημοτικός σύμβουλος...

Και ήδη ο Πρόεδρος Ιπποκράτης Καμαρίδης (601 ψήφοι) έχει βάλει "βέτο" μετά τον "πόλεμο"που δέχονταν επί 4 χρόνια από τον Μούρκα, με τίποτα δεν τον θέλει στο ψηφοδέλτιο...διότι του έκανε συνεχή "πόλεμο" μολονότι τον ΕΥΕΡΓΕΤΗΣΕ! 
Και από  την πλευρά του ο Μούρκας σε περίπτωση που ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης στη θέση του Γιάννη Ζερενίδη, απαιτεί να είναι και στο...ψηφοδέλτιο του Τσέπελη για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023!!! 

Αφού δεν τον "δέχεται" κανείς άλλος υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης, ούτε καν ο Σάββας Μελισσόπουλος παρά τις "κρούσεις" του
Και με ποιο απλά λόγια..."μύλος"!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια