GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Και ο Χρήστος Ζουρνατζίδης απο τα Κομνηνά Σταυρούπολης, με τους Ξάνθη “ΜΠΡΟΣΤΑ” και τον Σάββα Μελισσόπουλο

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα με τη Δημοτική μας παράταξη «ΜΠΡΟΣΤΑ» ενός ακόμη νέου συνδημότη μας, του Χρ...


Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα με τη Δημοτική μας παράταξη «ΜΠΡΟΣΤΑ» ενός ακόμη νέου συνδημότη μας, του Χρήστου Ζουρνατζίδη.

O Χρήστος είναι 35 χρονών, παντρεμένος, κατάγεται από τα Κομνηνά Ξάνθης και διαμένει από επιλογή του μόνιμα στον Δαφνώνα Ξάνθης.

Είναι τελειόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΔΠΘ και σήμερα εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε επιχείρηση στην Σταυρούπολη.

Είναι ένας νέος ενεργός συνδημότης μας, με ενδιαφέροντα κοινωνικά και πολιτιστικά. Επίσης στο παρελθόν ασχολήθηκε ερασιτεχνικά και με τον αθλητισμό.

Πιο συγκεκριμένα, υπήρξε υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης το 2014 και το 2019, γραμματέας για δύο θητείες στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κομνηνών και μέλος αθλητικών ομάδων στην υδατοσφαίριση και στο σκάκι.

Ο Χρήστος είναι από τους ανθρώπους που χρειαζόμαστε στον νέο Δήμο Ξάνθης που δημιουργούμε, με νέες ιδέες, με όρεξη για δουλειά και με διάθεση να προσφέρουν ό,τι καλύτερο μπορούν τον τόπο τους!!

Μας τιμά η παρουσία και η στήριξη όλων των νέων συμπολιτών μας όπως ο Χρήστος Ζουρνατζίδης που στέκονται με υπευθυνότητα και ευαισθησία απέναντι στα προβλήματα των συνανθρώπων μας και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που συντάσσονται με την παράταξή μας και είναι γεμάτοι όρεξη για δουλειά και προσφορά, με στόχο όλοι μαζί να κάνουμε το μέλλον του Δήμου Ξάνθης πιο αισιόδοξο και πιο ελπιδοφόρο!!

Χρήστο, καλώς ήρθες στην ομάδα μας, καλό και νικηφόρο αγώνα και καλή μας επιτυχία!!

Είμαστε εδώ για να επιτύχουμε τον στόχο μας, να πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ τον Δήμο Ξάνθης!!!

  • Σάββας Μελισσοπουλος
  • Υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης

Δεν υπάρχουν σχόλια