GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δημαρχόπουλος: Οι νέοι και νέες της Ξάνθης, μάχονται και ξεπερνούν τον εαυτό τους

Τα ειλικρινά και θερμά του συγχαρητήρια εξέφρασε δημόσια, ο υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης, Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, στους Ξανθιώτες αθλητές,  γ...


Τα ειλικρινά και θερμά του συγχαρητήρια εξέφρασε δημόσια, ο υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης, Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, στους Ξανθιώτες αθλητές,  για τις εκπληκτικές εμφανίσεις τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου U18 που διεξάγεται στην Πάτρα.

Αναλυτικά ο κ. Δημαρχόπουλος με ανακοίνωσή του αναφέρει:

Κατά τη πρώτη ημέρα των αγωνισμάτων χθες Σάββατο, ο αθλητής της σφυροβολίας Ιωαννίδης Γεώργιος με μια οριακά άκυρη βολή έμεινε εκτός τελικού.

Η αθλήτριά μας στο τριπλούν, Τσαφαράκη Βάσω, έκανε ατομικό ρεκόρ με 11,01μ κατακτώντας την 18η θέση.

Ο αθλητής Λαζάκης Κωνσταντίνος πέρασε στον τελικό των 400μ και κατέλαβε τη 13η θέση.

Σήμερα Κυριακή η αθλήτρια Ορφανίδη Στέλλα, με νέο ατομικό ρεκόρ, πέρασε στον τελικό των 200μ, με τη δεύτερη καλύτερη επίδοση και κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο, όπως και ο Λαζάκης Κωνσταντίνος, πέρασε και εκείνος στον τελικό των 200μ με την 8η καλύτερη επίδοση.

Επίσης η αθλήτρια του μήκους Κοτζακελίνη Μαριάνθη (η μικρότερη της παρέας των αθλητών και αθλητριών της Ξάνθης) τερμάτισε στην 31η θέση.

Αυτή είναι η Ξάνθη της προσπάθειας και της υπέρβασης!

Οι νέοι και νέες της Ξάνθης, που μάχονται και ξεπερνούν τον εαυτό τους, παρά τις χίλιες-μύριες αντιξοότητες της χρονιάς.

Συγχαρητήρια σε προπονητές και αθλητές, που παρά την έλλειψη γηπέδου και υλικοτεχνικών υποδομών, αγωνίστηκαν με πάθος και μας κάνανε υπερήφανους.   

Δεν υπάρχουν σχόλια