GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δήμαρχος Τσέπελης: Χιλιάδες ευρώ για...beach volley, εξέδρες και άμμο στην κ.πλατεία και το ...σιντριβάνι δεν λειτουργεί!

Ό λα τα 'χει η. Μαριορή ο φερετζές της ... λείπει»  και ενώ επί 4 χρόνια δεν έγινε ούτε ένα έργο στην πόλη εκτός από τις απευθείας αναθέ...

Όλα τα 'χει η. Μαριορή ο φερετζές της ... λείπει» και ενώ επί 4 χρόνια δεν έγινε ούτε ένα έργο στην πόλη εκτός από τις απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ σε ημετέρους και "παπαγαλάκια" απο τον Δήμαρχο Τσέπελη και την "παρέα" του και τον φετινό Ιούλιο 2023 ζούμε στο ίδιο έργο.....θεατές με την ένοχη σιωπή και της ανύπαρκτης αντιπολίτευσης!!!

Και με πιο απλά λόγια και αυτό το καλοκαίρι, στη κεντρική πλατεία της πόλης γίνεται το φετινό ....beach volley 2023 που θα στοιχίσει χιλιάδες ευρώ στο Δήμο Ξάνθης (σ.σ. Πεταμένα λεφτά...), προκειμένου να κάνουν λεζάντα ο Δήμαρχος Τσέπελης και η "παρέα" του, την ίδια ώρα που μερικά μέτρα αριστερά,. το μοναδικό σιντριβάνι της πλατείας κάτω απο τον Ιστορικό πλάτανο δεν λειτουργεί και δεν "πετάει" λίγο νερό για να δροσιστούν οι απλοί πολίτες που περνάνε απο εκεί!!! 

Χλιδή χιλιάδων ευρώ δηλαδή απο τη μια, αυτοπροβολή, γεύματα , τραπεζώματα και φωτογραφίες κι απο την άλλη....η "κατάντια" της πόλης με έναν Δήμαρχο που δεν μπορεί να λειτουργήσει ούτε το ένα και μοναδικό σιντριβάνι της κεντρικής πλατείας της Ξάνθης!

(σ.σ. Σιντριβάνι από  το οποίο πιστεύουμε να απαλλαχτούμε ως     Ξανθιώτες φυσικά αν εκλεγεί νέος Δήμαρχος Ξάνθης ο  Στράτος Κοντός, αφού κατά γενική παραδοχή, από εκεί πρέπει να "ξεκινήσει" το ξύλλωμα....κατασκευάζοντας ένα νέο πανέμορφο σιντριβάνι στην κεντρική πλατεία και απελευθερώνοντας επιτέλους τον ιστορικό πλάτανο...Ιστορική απαίτηση των Ξανθιωτών πλέον!)

Δείτε παρακάτω τις χαρακτηριστικές εικόνες. Χιλιάδες ευρώ "πεταμένα" γιατί οι αγώνες beach volley δεν μπορούσαν να γίνουν σε μια πανέμορφη παραλία της Ξάνθης αλλά στην...κεντρική πλατεία της πόλης!!! Για να ακολουθήσουν οι γνωστές περσινές λεζάντες και φωτογραφίες!


Χιλιάδες ευρώ και αυτό τον Ιούλιο από τον Δήμαρχο Τσέπελη γιατί ...γιατί έτσι "γουσάρει"!


Οργασμός, αυτοκίνητα, μεταφορά άμμο....για να κάνουν τα "κέφια"τους, με λεφτά των δημοτών!



Σιντριβάνι κεντρικής πλατείας Ξάνθης 5/7/2023



Σιντριβάνι κεντρικής πλατείας Ξάνθης 5/7/2023



Σιντριβάνι κεντρικής πλατείας Ξάνθης 5/7/2023

Δεν υπάρχουν σχόλια