GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δράση έκτακτης επιχορήγησης 8 εκατ. ευρώ – Ξεκίνησαν οι αιτήσεις, Ποιες επιχειρήσεις αφορά

Δείτε πότε λήγει η περίοδος υποβολής αιτήσεων


Δείτε πότε λήγει η περίοδος υποβολής αιτήσεων

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τη δράση του υπουργείου Ανάπτυξης «2ος κύκλος: Έκτακτη Επιχορήγηση σε επιχειρήσεις του κλάδου γούνας που έχουν πληγεί από την επίθεση της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας και τις διεθνείς κυρώσεις που επιβλήθηκαν», προϋπολογισμού 8 εκατ. ευρώ. Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων https://ww.ependyseis.gr/ και η περίοδος υποβολής λήγει την Τετάρτη 2 Αυγούστου και ώρα 13.00.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (Ε.Π.Α.) και εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας: 5.8 – «Ενίσχυση των επιχειρήσεων για αύξηση της εξωστρέφειας στις εθνικές και διεθνείς αγορές».

Οι επιχειρήσεις που αφορά

Η ενίσχυση για τις επιχειρήσεις του κλάδου γούνας και συναφών ειδών θα καλύψει, με τη μορφή κεφαλαίου κίνησης, μελλοντικές λειτουργικές δαπάνες και αγορές πρώτων υλών προκειμένου να εξασφαλιστεί μέρος της απαιτούμενης ρευστότητας για τη συνέχιση των οικονομικών δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων.

Ωφελούμενες είναι οι επιχειρήσεις του κλάδου της γούνας, ανεξάρτητα από τη νομική τους μορφή και το μέγεθος της επιχείρησης, που νομίμως λειτουργούν και δραστηριοποιούνται στην Δυτική Μακεδονία και έχουν κάνει έναρξη στην αρμόδια ΔΟΥ μέχρι την 14/03/2022 (ημερομηνία έναρξης των κυρώσεων) και δεν έχουν ενταχθεί στην Πράξη «Έκτακτη Επιχορήγηση σε επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από την επίθεση της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας και τις διεθνείς κυρώσεις που επιβλήθηκαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια