GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η φοβερή Ιουλία Καλλιμάνη το Σάββατο 29 Ιουλίου στο My club

Ιουλία Καλλιμάνη – Ποια είναι η λαϊκή τραγουδίστρια που έλαμψε στη σκηνή του J2US Ποια είναι η 32 ετών λαϊκή τραγουδίστρια που έχει τραβήξει...

  • Ιουλία Καλλιμάνη – Ποια είναι η λαϊκή τραγουδίστρια που έλαμψε στη σκηνή του J2US
  • Ποια είναι η 32 ετών λαϊκή τραγουδίστρια που έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα


Η Ιουλία Καλλιμάνη είναι 32 ετών έχει καταγωγή από το Αγρίνιο, αλλά από τα 13 της χρόνια μετακόμισε με την οικογένειά της και μεγάλωσε στην Αθήνα. Όπως η ίδια έχει δηλώσει, από μωρό ήθελε να ασχοληθεί με τη μουσική και να γίνει τραγουδίστρια. Στηρίγματα στη ζωή της είναι η μητέρα της και ο αδελφός της, με τους οποίους είναι πολύ δεμένη. Τον πατέρα της τον έχασε δυστυχώς σε ηλικία μόλις 2 ετών, επομένως οι μνήμες της με εκείνον είναι ελάχιστες. Είναι Ζυγός με ωροσκόπο Σκορπιό και η ίδια δηλώνει μια πολύ δυναμική γυναίκα που δεν φοβάται τίποτα.

Το 2011 είχε συνεργαστεί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και είχαν ερμηνεύσει μαζί το τραγούδι «Αξίζω», το οποίο μάλιστα ήταν και το soundtrack της ταινίας «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στη Στεριά» σε σκηνοθεσία Νίκου Περάκη.

Το Σάββατο 29 Ιουλίου έρχεται στο My club Xanthis πρώτον γιατί γνωρίζει οτι είναι το πιο όμορφο καλοκαιρινή μαζί τουλάχιστον της Βορείου Ελλάδος και δεύτερον γιατί….θέλει να τραγουδήσει στην πατρίδα του Μάνου Χατζοδάκι!

Σάββατο 29 Ιουλίου 2023. Στο δικό μας My club

Δεν υπάρχουν σχόλια