GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σουηδία: Ο Ιρακινός που έκαψε σελίδες από το κοράνι λέει πως θα το κάνει ξανά σε 10 μέρες

Ο Ιρακινός που έκαψε σελίδες από αντίτυπο του Κορανίου μπροστά από το μεγαλύτερο τζαμί της Στοκχόλμης την Τετάρτη, προκαλώντας την οργή του ...


Ο Ιρακινός που έκαψε σελίδες από αντίτυπο του Κορανίου μπροστά από το μεγαλύτερο τζαμί της Στοκχόλμης την Τετάρτη, προκαλώντας την οργή του μουσουλμανικού κόσμου, δήλωσε χθες, Πέμπτη, ότι θα το ξανακάνει σε δέκα μέρες.

«Σε δέκα μέρες, θα κάψω την ιρακινή σημαία και το Κοράνι μπροστά από την πρεσβεία του Ιράκ στην Στοκχόλμη», σημείωσε στην σουηδική εφημερίδα Expressen, ο Σαλουάν Μομίκα, ένας 37χρονος Ιρακινός που διέφυγε από το Ιράκ και ζει ως πρόσφυγας στη Σουηδία.

Ο Μομίκα δήλωσε ότι γνωρίζει συνειδητά τον αντίκτυπο της πράξης του και ότι ήδη έχει δεχθεί «χιλιάδες απειλές για τη ζωή του».

Διαδηλωτές εισέβαλαν χθες για σύντομο χρονικό διάστημα στην πρεσβεία της Σουηδίας στη Βαγδάτη σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πράξη αυτή, η οποία καταδικάστηκε από πολλές μουσουλμανικές χώρες.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη ο Σαλουάν Μομίκα ποδοπάτησε ένα αντίτυπο του Κορανίου και στη συνέχεια έκαψε σελίδες του μπροστά από το μεγαλύτερο τέμενος της Στοκχόλμης κατά την πρώτη ημέρα του Άιντ αλ-Αντχα, την μεγάλη γιορτή της θυσίας που τιμάται από τους μουσουλμάνους σε όλον τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια