GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ντνίπρο-Παναθηναϊκός 1-3: Με περίπατο μπήκε ξανά στο Champions League-«Έλαμψε» ο Χουάνκαρ

Ντνίπρο-Παναθηναϊκός 1-3: Με περίπατο μπήκε ξανά στο Champions League το «τριφύλλι»! «Έλαμψε» ο Χουάνκαρ με 2 ασίστ και κερδισμένο πέναλτι!


Ντνίπρο-Παναθηναϊκός 1-3: Με περίπατο μπήκε ξανά στο Champions League το «τριφύλλι»! «Έλαμψε» ο Χουάνκαρ με 2 ασίστ και κερδισμένο πέναλτι!

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Παναθηναϊκού ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Επικράτησε με 1-3 των Ουκρανών της Ντνίπρο, στο ουδέτερο γήπεδο της Κόζιτσε, στη Σλοβακία!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε την έκπληξη και παρέταξε στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με όλα τα μεσοεπιθετικά του όπλα, ξεκινώντας τον Τόνι Βιλένα στο αρχικό σχήμα, μαζί με τους Τζούρισιτς και Μπερνάρ.

Ο Μπρινιόλι ήταν κάτω από τα δοκάρια, οι Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ τετράδα στην άμυνα, ο Πέρεθ εξάρι, με τους Βιλένα και Τζούρισιτς εσωτερικούς μέσους, οι Παλάσιος και Μπερνάρ ήταν στα δύο άκρα και ο Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Σέρβος προπονητής «χτύπησε» από την αριστερή πλευρά, με τον κορυφαίο της αναμέτρησης, Χουάνκαρ, να παίρνει πλάτος και τον Μπερνάρ να κλίνει προς τα μέσα, την ίδια στιγμή που τόσο ο Βιλένα, όσο και ο Τζούρισιτς «έδεναν» αρμονικά τις γραμμές, δημιουργώντας υπεραριθμίες.

Οι Ουκρανοί στηρίχτηκαν στη δύναμη και απειλούσαν μόνο, όταν η μπάλα βρισκόταν στον αέρα και σε καταστάσεις επιθετικού τρανζίσιον, με συνέπεια το «τριφύλλι» να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

0-1: Ο Μπερνάρ υποδέχτηκε την μπάλα και άλλαξε υποδειγματικά το παιχνίδι προς τον Χουάνκαρ στα αριστερά.

Ο Ισπανός φουλ μπακ πέρασε θαυμάσια δύο αντιπάλους του, σέντραρε στη μικρή περιοχή και ο Σπόραρ, που κινήθηκε στην πορεία της μπάλας, με αριστερό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα, βάζοντας μπροστά τον Παναθηναϊκό.

Το μόνο αρνητικό για το «τριφύλλι» στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο τραυματισμός του Σένκεφελντ στο 20′ (θλάση στον δεξιό δικέφαλο), που έγινε αναγκαστική αλλαγή 4 λεπτά αργότερα, με τον «νέο» Γεβντάι να παίρνει τη θέση του.

0-2: Στο 74′, οι «πράσινοι» έκρυψαν την μπάλα, με τον Βέρμπιτς να βρίσκει θαυμάσια τον Χουάνκαρ, που έκανε παράλληλο γύρισμα στον Τζούρισιτς κι αυτός με δεξί σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ουκρανού τερματοφύλακα, προκαλώντας πανδαιμόνιο στην «πράσινη» κερκίδα!

0-3: Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε στη συνέχεια και το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 84′ ο Ιωαννίδης, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο MVP Χουάνκαρ.

Η Ντνίπρο απλώς μείωσε σε 1-3 με τον Καπριένκο στο 90′.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΝΤΝΙΠΡΟ (Ολεξάντρ Κούτσερ): Κιναρέικιν, Μιροσνιτσένκο, Σβάτοκ (62′ Κοχούτ), Σαράπι, Κράβετς, Μπαμπένκο, Μπλάνκο, Χουτσούλιακ, Ρουμπσίνσκι, Τρετιακόφ (61′ Αντάμιουκ), Ντόβμπικ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ (24′ λ.τ. Γεβντάι), Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Τζούρισιτς (78′ Μαντσίνι), Πέρεθ, Βιλένα (70′ Τσόκαϊ), Παλάσιος, Μπερνάρ (70′ Βέρμπιτς), Σπόραρ (78′ Ιωαννίδης)

Έκλεψε την παράσταση η εξέδρα των «πρασίνων»

Δεν υπάρχουν σχόλια