GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δολοφονία στην Κω: Στην ανακρίτρια ο Μπαγκλαντεσιανός – Αλλάζει την κατάθεση του

Λίγο μετά τις 12:30 παρουσιάστηκε στην ανακρίτρια ο 32χρονος ύποπτος, αλλάζοντας την κατάθεσή του. 


Λίγο μετά τις 12:30 παρουσιάστηκε στην ανακρίτρια ο 32χρονος ύποπτος, αλλάζοντας την κατάθεσή του. 

 Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, o Μπαγκλαντεσιανός ισχυρίστηκε ότι δεν είχε σεξουαλική επαφή με την 27χρονη, αλλά και πως παρέδωσε την κοπέλα στον σύντροφό της.

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, ο 32χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι πήγαν στο σπίτι του μόνο και μόνο για να πάει τουαλέτα η Αναστάζια. Ήπιαν κάποιες μπύρες κι ακολούθως την πήγε με το μηχανάκι στο σημείο όπου είχε ραντεβού με τον σύντροφό της. Ωστόσο, ο σύντροφός της, που βρίσκεται ήδη στην Πολωνία, έχει άλλοθι, καθώς την ώρα του συμβάντος εργαζόταν.

Υπενθυμίζεται πως ο 32χρονος κρατείται με την κατηγορία της αρπαγής, ενώ σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής του η κατηγορία δεν έχει προς το παρόν αλλάξει. Πρόκειται για τον βασικό ύποπτο της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή και σε πρώτη φάση ισχυρίστηκε πως συνευρέθηκε συναινετικά με το θύμα πριν την αφήσει στο σημείο που εκείνη του υπέδειξε.

Από την πλευρά του, ο Πακιστανός συγκάτοικος του 32χρονου αναμένεται να επαναλάβει στον Εισαγγελέα ότι όταν γύρισε στο σπίτι την επόμενη μέρα, είδε τον 32χρονο αναστατωμένο και γεμάτο χώματα, αλλά πως δεν ήξερε πως είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει για την Ιταλία.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια