GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δήμος Τοπείρου: Αύξηση της κίνησης στην παραλιακή ζώνη αναμένεται το επόμενο διάστημα

Θωμάς Μίχογλου:


Θωμάς Μίχογλου:

«Η κίνηση στις παραλίες του Δήμου δεν είναι ακόμη η αναμενόμενη λόγω του άστατου καιρού που δεν επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους, ντόπιους και ξένους επισκέπτες, να έρχονται για τα θαλάσσια μπάνια τους. Περιμένουμε, όμως, να αλλάξουν τα πράγματα από εδώ και στο εξής…»

Το επόμενο χρονικό διάστημα, όταν, δηλαδή, θα έχουν ολοκληρωθεί οι εθνικές εκλογές, ενώ θα στρώσει και ο καιρός, αναμένεται αύξηση της κίνησης στην παραλιακή ζώνη του Δήμου Τοπείρου που παραμένει ακόμη υποτονική.

«Η κίνηση στις παραλίες του Δήμου δεν είναι ακόμη η αναμενόμενη λόγω του άστατου καιρού που δεν επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους, ντόπιους και ξένους επισκέπτες, να έρχονται για τα θαλάσσια μπάνια τους. Βέβαια, αναμένουμε αύξηση της κίνησης το επόμενο χρονικό διάστημα και δη από το επόμενο Σαββατοκύριακο. Τότε, θα έχουν ολοκληρωθεί οι εκλογές και όπως ευελπιστούμε, θα είναι πιο ευνοϊκές οι καιρικές συνθήκες, χωρίς δηλαδή τις απότομες εναλλαγές που δεν βοηθάνε τους λουόμενους…» όπως σχολιάζει, χαρακτηριστικά, για το θέμα, ο Δήμαρχος Τοπείρου, κύριος Θωμάς Μίχογλου.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος επισημαίνει, σε σχετική ερώτηση της εφημερίδας μας, «τα τελευταία, κυρίως, δύο χρόνια οι παραλίες του Δήμου μας προσελκύουν το ενδιαφέρον όχι μόνο του ντόπιου πληθυσμού, αλλά και των τουριστών από βαλκανικές χώρες, όπως Βουλγαρία και Ρουμανία».



Δεν υπάρχουν σχόλια