GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η «Εξω καρδιά» Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο θερινό ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής

Μία διαφορετική μουσική συνάντηση μας υπόσχεται γι’ αυτό το καλοκαίρι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, μία συνάντηση «Εξω καρδιά».


Μία διαφορετική μουσική συνάντηση μας υπόσχεται γι’ αυτό το καλοκαίρι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, μία συνάντηση «Εξω καρδιά».

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα  φέρει το παρελθόν και το παρόν σε μία μουσική ισορροπία προκειμένου να ικανοποιήσει το κοινό της, που αποδεδειγμένα πλέον ανήκει σε τρεις διαφορετικές γενιές.

Η  εντυπωσιακή επιτυχία των συναυλιών της είναι αναμφισβήτητα το γεγονός του καλοκαιριού, γι αυτό και πάλι θα είναι κοντά μας σε μία παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Το ρεπερτόριό της, η συγκλονιστική φωνή της και η αξεπέραστη ενέργειά της πάνω στη σκηνή, είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ξεχωριστή.

Την Πέμπτη 6 Ιουλίου ο κόσμος της Κομοτηνής θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει από κοντά στο Δημοτικό θέατρο της πόλης στις 21:30.

Μαζί της οι μουσικοί:

Θωμάς Κοντογεώργης πιάνο, Πέτρος Βαρθακούρης μπάσο, Κώστας Καρακατσάνης βιολί, κιθαρα, φυσαρμόνικα, Ανδρέας Λάσος κιθάρες και Κώστας Μυλωνάς drums.

  • Ηχολήπτης: Ζαχαρίας Σταμούλος
  • Οργάνωση παραγωγής: Τώνια Δραγούνη
  • Φωτισμοί: Δημήτρης Λάιος
  • Παραγωγή: LifeWorks Productions – Γιάννης Τρουλλινός

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας από το Βιβλιοπωλείο Δημοκρίτειο. Η τιμή της προπώλησης είναι στα 16 ευρώ ή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Viva.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια