GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η αδρεναλίνη σε υψηλά επίπεδα… Το ψυχολογικό προφίλ της Γυναίκας και του άνδρα που… απατά

Αυτός που παίρνει ρίσκα: είναι το άτομο που θέλει να νιώθει ότι ζει επικίνδυνα, ότι η αδρεναλίνη του βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, προκειμένου...


Αυτός που παίρνει ρίσκα: είναι το άτομο που θέλει να νιώθει ότι ζει επικίνδυνα, ότι η αδρεναλίνη του βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, προκειμένου να νιώθει ζωντανός και να είναι ευχαριστημένος.

Απατά τον/την σύντροφό του διότι χρειάζεται γρήγορες εναλλαγές, τον τρομάζει η ρουτίνα και ωθεί τον εαυτό του σε νέες ‘ανακαλύψεις’, ακόμα κι αν αυτό έχει αρνητικές συνέπειες.

Ο καλοπερασάκιας: ο τύπος του μπον βιβέρ, που επικεντρώνει την απόλαυση κυρίως στον σεξουαλικό τομέα. Απατά τον/την σύντροφό του κυρίως διότι μέσα του έχει συνδέσει τις διαφορετικές σεξουαλικές εμπειρίες με την καλοπέραση. Εγωκεντρικό άτομο με ναρκισιστικές τάσεις, που έχει έναν πολύ περιορισμένο στόχο ζωής.

Ο φοβισμένος: αυτός ο τύπος του ατόμου φοβάται τον εαυτό του, τον/την σύντροφό του, τα χρόνια που περνάνε, κάποια αλλαγή στη ζωή του ζευγαριού, το γεγονός ότι δεν κράτησε το σκορ των σεξουαλικών επιδόσεων αρκετά ψηλά. Δρα συνήθως σπασμωδικά, προσπαθώντας να καταλαγιάσει τους φόβους του και ο βαθμός ευχαρίστησής του από την απιστία είναι χαμηλός.

Ο ανασφαλής: το άτομο που ταλανίζεται από αμφιβολίες, για το αν είναι αρκετά άνδρας ή γυναίκα, αν είναι αρκετά καλός, αν μπορεί να ικανοποιήσει και μια άλλη (και μια άλλη, και ακόμα μια άλλη) γυναίκα ή άνδρα. Αυτός ο σύντροφος χρησιμοποιεί την απιστία ως ένα τεστ του ίδιου του του εαυτού και μέσα από αυτή την πράξη αντλεί αυτοπεποίθηση. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αυτή η αυτοπεποίθησή του κλονίζεται γρήγορα και πρέπει να αποδείξει στον εαυτό του ξανά την αξία του.

Ο συναισθηματικά ανώριμος: πρόκειται για το σύντροφο που δυσκολεύτεται να κάνει μια συναισθηματική επένδυση σε ένα άλλο άτομο και περνάει επιφανειακά από σχέση σε σχέση, της μιας βραδιάς ή των λίγων ημερών. Δε λαμβάνει υπόψιν του τις ανάγκες της εκάστοτε συντρόφου, ούτε καν του ίδιου του του εαυτού, και πορεύεται με έναν ανέμελο κι επιδερμικό τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια