GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δεν έκρυψε την συγκίνησή του ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης, για την απονομή  αναμνηστικού μεταλλίου Εθνικής Αντίστασης στον π...

Δεν έκρυψε την συγκίνησή του ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης, για την απονομή αναμνηστικού μεταλλίου Εθνικής Αντίστασης στον πατέρα του Ευάγγελο Κουρτίδη, για τις εξαιρετικές υπηρεσίες του στον αγώνα κατά των Βουλγάρων κατακτητών, στην Γιορτή του Πατέρα και σε εκδήλωση που έγινε στα Κομνηνά Σταυρούπολης. 

Δημοσίευσε μάλιστα και μια χαρακτηριστική φωτογραφία του με τον Αείμνηστο Βαγγέλη  Κουρτίδη, που είναι πράγματι όλα τα λεφτά. 


 Ιδούι ανέφερε αναλυτικότερα στην ανάρτησή του στο fb ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης για την τιμητική διάκριση:

«Μεγάλη τιμή και χαρά αποτέλεσε η απονομή αναμνηστικού μεταλλίου Εθνικής αντιστάσεως στον πατέρα μου Ευάγγελο Κουρτίδη, που παρείχε εξαιρετικές υπηρεσίες στον αγώνα κατά των κατακτητών στην εκδήλωση, που έγινε στα Κομνηνά Ξάνθης, για την σφαγή των κατοίκων από τους Βούλγαρους κατακτητές.

 Δεν υπήρχε καλύτερο δώρο από αυτό σήμερα ημέρα του πατέρα, που τιμούμε τους πατρικούς δεσμός και γενικά την επιρροή των πατέρων στην κοινωνία. Τιμή και δόξα σε όλους όσους αγωνίστηκαν για την πατρίδα και χρόνια πολλά σε όλους τους πατέρες, που αγωνίζονται για τα παιδιά τους».


Δεν υπάρχουν σχόλια