GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ντόρα Μπακογιάννη: Η μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη, με γνωρίζει!

Επανέλαβε τα όσα είχε πει και κατά την επίσκεψή της, στο Θρακικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η πρ. Υπουργός των Εξωτερικών και Πρόεδρος της Διακομμ...


Επανέλαβε τα όσα είχε πει και κατά την επίσκεψή της, στο Θρακικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η πρ. Υπουργός των Εξωτερικών και Πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής για τη Θράκη, κα Ντόρα Μπακογιάννη, σχετικά με τη Μουσουλμανική Μειονότητα.

Η πολύπειρη πολιτικός, ξεκαθάρισε ότι “η γνωριμία της με τη Μουσουλμανική Μειονότητα στη Θράκη δεν είναι ένα θέμα τωρινό, αλλά μετράει δεκαετίες, κατά τις οποίες ανδρώθηκε μία σχέση εμπιστοσύνης…”

Και συνέχισε: “Με γνωρίζουν και τους γνωρίζω. Δεν ξανασυστηθήκαμε, όπως κάποιοι άλλοι. Η Ν.Δ. και εγώ προσωπικά, αλλά και πολύ περισσότερο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, έχουμε δώσει αγώνες για να είναι ισότιμοι πολίτες, ισόνομοι και να απολαμβάνουν, όπως και απολαμβάνουν τα οφέλη της ανάπτυξης. Η σχέση μου με τη μουσουλμανική μειονότητα, όπως και με όλους τους έλληνες πολίτες, δεν χρειάζεται ούτε μετάφραση, ούτε επεξήγηση. Γνωριζόμαστε και πορευόμαστε…”

Χαρακτηριστικό της δήλωσης της κας Μπακογιάννη, είναι ότι δεν δέχθηκε να σχολιάσει τίποτα περισσότερο δύο μέρες πριν την κάλπη και ζήτησε “τη συμμετοχή όλων των πολιτών, έτσι ώστε η χώρα να αποκτήσει μία αυτοδύναμη και ισχυρή κυβέρνηση, υπο τον Κυριάκο Μητσοτάκη…


Δεν υπάρχουν σχόλια