GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στη Σαμοθράκη η Ομάδα Αιγαίου το Νοέμβριο του 2023

Εδώ και ένα χρόνο η δημοτική αρχή Σαμοθράκης βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την Ομάδα Αιγαίου !


Εδώ και ένα χρόνο η δημοτική αρχή Σαμοθράκης βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την Ομάδα Αιγαίου !

Φροντίσανε και επικοινωνήσουν με κάθε δυνατό τρόπο την ανάγκη για την άμεση παρουσία τους στη Σαμοθράκη και να είναι το νησί η κεντρική χειμερινή αποστολή τους !

Και το κατάφεραν!

Με απόφαση του διοικητικού της Ομάδας Αιγαίου (τις προηγούμενες μέρες ) επιλέχθηκε το νησί ως η προτεραιότητα τους και θα το επισκεφθούν στις 2-5 Νοεμβρίου !

Η αποστολή θα αποτελείται από 75-80 άτομα εκ των οποίων οι 18 θα είναι ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων καθώς επίσης παραϊατρικό προσωπικό ,βοηθοί και εκπαιδευτές για τις δράσεις που συγχρόνως θα γίνονται στα σχολεία !

“Επίσης περιμένουν να ενημερωθούν για τυχόν ελλείψεις σχολικές και όχι μόνο ,προκειμένου να μας τις καλύψουν από δωρητές !

Ευχαριστώ πολύ τη Γεν.Γραμματέα την Ομάδας Αιγαίου κ.Αθήνα Γερολυμάτου ,που είχε όλη τη καλή βούληση να προωθήσει το αίτημα μας ,αφού πείστηκε για την ανάγκη της παρουσίας τους στο νησί μας !

Όσο κάποιοι καταναλώνουν ενέργεια σε τοξικές αναρτήσεις ,λασπολογίες ,ύβρεις και καταγγελίες ,εμείς δημιουργούμε” καταλήγει ανακοίνωση του Δήμου Σαμοθράκης.





















Δεν υπάρχουν σχόλια