GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γαλλία-Ελλάδα 1-0: Τι δήλωσαν Σιώπης, Μπάλντοκ και Πογιέτ-Γι’ αυτό δόθηκε επανάληψη στο πέναλτι

Γαλλία-Ελλάδα 1-0! Έπεσε μαχόμενη η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στο Παρίσι (στα βόρεια προάστια του Παρισιού, στο Saint-Denis), στο τρίτο της π...


Γαλλία-Ελλάδα 1-0! Έπεσε μαχόμενη η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στο Παρίσι (στα βόρεια προάστια του Παρισιού, στο Saint-Denis), στο τρίτο της παιχνίδι για τα προκριματικά του EURO 2024 κόντρα στους «τρικολόρ» του Ντεσάν…

Τι δήλωσαν, όμως, μετά από το ματς, οι Σιώπης, Μπάλντοκ και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Πογιέτ;

«Ξέρουμε πολύ καλά ότι το παραμικρό λάθος κοστίζει, κοιτάμε μπροστά, κρατάμε ότι η ομάδα έδειξε θέληση.

Το μάθημα είναι ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και μέταλλο», είπε αρχικά ο Μανόλης Σιώπης και απάντησε στην ερώτηση για το αν τα ματς με την Ολλανδία θα κρίνουν την πρόκριση.

«Δεν κοιτάω τόσο μακριά, κοιτάω το επόμενο παιχνίδι», είπε.

Δηλώσεις, μετά το ματς, έκανε επίσης και ο Τζορτζ Μπάλντοκ, αναμφίβολα εκ των διακριθέντων στην αναμέτρηση για την Εθνική μας ομάδα.

Όσο για τον προπονητή της Εθνικής; Τι είπε, από την πλευρά του, ο Πογιέτ;

«Ήταν εξαιρετικά δύσκολη βραδιά απόψε, στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν στο επίπεδο που θέλαμε, στο δεύτερο μέρος ήρθε το πέναλτι, η επανάληψη του πέναλτι, η αποβολή και έπρεπε να αλλάξουμε το πλάνο μας.

Αυτή η βραδιά μάς δίνει εκπληκτικό μάθημα για τη συνέχεια. Οι παίκτες προπονούνταν στο να μάθουν να παίζουν με δέκα παίκτες και απόψε χρειάστηκε».

Γι’ αυτό δόθηκε επανάληψη στο πέναλτι του Μπαπέ… 














Δεν υπάρχουν σχόλια