Πώς μπορεί να συμβάλλει η Προηγμένη Ομοιοπαθητική στον έλεγχο και τη διαχείριση του στρες; Σε αυτό το ερώτημα κλήθηκαν να απαντήσουν ο...
Πώς μπορεί να συμβάλλει η Προηγμένη Ομοιοπαθητική στον έλεγχο και τη διαχείριση του στρες; Σε αυτό το ερώτημα κλήθηκαν να απαντήσουν οι διακεκριμένοι επιστήμονες, ομιλητές στην εκδήλωση την οποία πραγματοποίησε η Διεθνής Ιατρική Εταιρεία Προηγμένης Ομοιοπαθητικής (Δ.Ι.Ε.Π.Ο), στο Επιμελητήριο Έβρου.
Εκδήλωση η οποία διεξήχθη υπό την αιγίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης και των Συλλόγου Καρκινοπαθών και Συλλόγου Συνταξιούχων Έβρου. Στις εισηγήσεις αναλύθηκε διεξοδικά και περιεκτικά τι είναι στρες και πώς μπορεί ο οργανισμός του ανθρώπου να το ελέγξει και να το διαχειριστεί με φυσικό τρόπο και χωρίς παρενέργειες με τη βοήθεια των εξειδικευμένων ομοιοπαθητικών φαρμακευτικών σχημάτων της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής.
Τονίστηκε επίσης η δυνατότητα που δίνει η Προηγμένη Ομοιοπαθητική στους γιατρούς κάθε ειδικότητας να την εφαρμόζουν παράλληλα με την δική τους συνταγογραφία, προσφέροντας καλύτερο θεραπευτικό αποτέλεσμα και συμβάλλοντας έτσι στην προαγωγή της υγείας και στην ακόμη μεγαλύτερη θωράκιση του ασθενούς απέναντι στην ασθένεια.
“Στη σημερινή εποχή δυστυχώς, τα προβλήματα είναι πολλά και κοινωνικό αλλά και προσωπικό, ψυχοσωματικό επίπεδο, και αυτό είναι ένα από τα αποτελέσματα της κρίσης. Ο καθένας από εμάς αντιμετωπίζει την κρίση ή την πίεση που δέχεται με διάφορους τρόπους. Εμείς λοιπόν οι γιατροί , έχουμε τη δυνατότητα μέσω της προηγμένης ομοιοπαθητικής να βοηθήσουμε και να συμπαρασταθούμε σε αυτούς που ζητάνε βοήθεια, ώστε να βοηθήσουμε και να ελέγξουμε το στρες” τόνισε η Πέρσα Κυβέλου, Ιδρυτικό μέλος της Διεθνούς Ιατρικής Εταιρίας Προηγμένης Ομοιοπαθητικής.
Η ομοιοπαθητική πλέον αντιμετωπίζεται ως ένα ακόμα όπλο στην φαρέτρα των ιατρών, και πλέον η αντιπαλότητα ομοιοπαθητικών – ιατρών δεν υπάρχει, πάντα προς όφελος του ασθενούς, επεσήμανε από τη μεριά της, η Φυσίατρος, Μαρία Παπαδοπούλου