GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συμμετέχει και φέτος ενεργά το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης στο Καρναβάλι και ΘΛΕ Ξάνθης

Και φέτος ο   Σύλλογος Φίλων του   Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης   συμμετέχει ενεργά στις   Θρακικές Λαογραφικές Εορτές/Ξανθιώτι...

Και φέτος ο Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης συμμετέχει ενεργά στις Θρακικές Λαογραφικές Εορτές/Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2017, πραγματοποιώντας ποικίλες δράσεις και εκδηλώσεις για τους φίλους του, προσκαλώντας τους  να συμμετάσχουν όλοι δημιουργικά Αρχή το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου (7 το απόγευμα) με την Έκθεση Φωτογραφίας έχοντας θέμα: «Οικουμένη διαλεγόμενη: Σημεία και πρόσωπα». Η είσοδος στην Έκθεση φωτογραφίας είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Αναλυτικά:

Στην έκθεση προβάλλονται δείγματα του πολιτιστικού και πνευματικού πλούτο που σχετίζονται με τη θρησκευτική ετερότητα στον κόσμο, καθώς και το έργο διεθνών οργανισμών και συναντήσεων που υποστηρίζουν τον Διορθόδοξο, Διαχριστιανικό, Διαθρησκειακό και Διαπολιτισμικό διάλογο αλλά και τη διαγενεακή συνεργασία.

 Η δράση τελεί με έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και την ίδια ημέρα θα προηγηθεί Εκπαιδευτική Ημερίδα.   Η έκθεση είναι ανοιχτή σε επισκέψεις μαθητών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και στο ευρύτερο κοινό.

  •  Φωτογράφος - Επιμέλεια: Νίκος Κοσμίδης
  •  Εγκαίνια Έκθεσης και Εκπαιδευτικής Ημερίδας   Ώρα:  19:00
  • Οργάνωση-Συνεργασία: Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, Κέντρο Οικουμενικών, Ιεραποστολικών και Περιβαλλοντικών Μελετών «Μητροπολίτης Παντελεήμων Παπαγεωργίου» (CEMES)
  • Χώρος: Πολιτιστικός Πολυχώρος Ι.Θ.Τ.Π., Κεντρική Αίθουσα, Καπναποθήκη «Π», Καπνεργατών 9, Ξάνθη.
  • Ώρες Λειτουργίας:  Δευτέρα - Παρασκευή  Πρωί με ραντεβού & 18.00-21.00                        
  • Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ