GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξενύχτησαν πλάι στη θάλασσα και μάζεψαν ψάρια για το Ψυχολογικό Κέντρο της Ξάνθης (+ΦΩΤΟ)

-Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη Ψαρευτική Συνάντηση στο Φανάρι  Πλάι στο... κύμα ξενύχτησαν 20 ερασιτέχνες ψαράδες από τη...

-Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη Ψαρευτική Συνάντηση στο Φανάρι 

Πλάι στο... κύμα ξενύχτησαν 20 ερασιτέχνες ψαράδες από την περιοχή της Ξάνθης και της Κομοτηνής που συμμετείχαν στην πρώτη Ψαρευτική Συνάντηση στο Φανάρι το περασμένο Σάββατο. 

Οι ψαράδες πήραν τα καλάμια και τα δολώματά τους και έπιασαν στασίδι στην παραλία, στο Φανάρι της Κομοτηνής, από τις 19.00 το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι και τις 07.00 το πρωί της Κυριακής, διασκεδάζοντας, ανταλλάσσοντας συμβουλές και εξιστορώντας ιστορίες. 

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που παίρνει σάρκα και οστά για πρώτη φορά στην περιοχή, ενώ φαίνεται πως άφησε ιδιαίτερα ικανοποιημένους τους συμμετέχοντες που θα επιδιώξουν να καθιερωθεί. Τα “τσίμπησαν” οι ψαράδες δόθηκαν όλα στο Ψυχολογικό Κέντρο της Ξάνθης. 

“Υπήρξε η πρωτοβουλία από τον κ. Τζικάκη και εμείς την αγκαλιάσαμε. Έγινε για πρώτη φορά αυτή η εκδήλωση, ήταν ολονύχτια και είχε 20 συμμετοχές. Ο κάθε ψαράς είχα από 2 καλάμια και παρά το γεγονός πως φυσούσε πολύ εκείνη την ημέρα δεν υπήρξαν προβλήματα. Είχαμε και μουσική, στήθηκε και ένα μικρό γλέντι και νομίζω πως όλοι πέρασαν πολύ καλά. Στο τέλος μαζέψαμε τα σκουπίδια μας από την παραλία και φύγαμε” αναφέρει ο κ. Ι. Μεϊμαρίδης πρόεδρος του Συλλόγου Ερασιτεχνών Ψαράδων Ξάνθης, τονίζοντας πως “απ' ότι βλέπουμε θα συνεχιστεί. Θέλουμε και εμείς να συνεχίσει και να πάει ακόμη καλύτερα και του χρόνου αυτή η βραδιά. Υπήρξαν συμμετοχές και από την Ξάνθη και από την Κομοτηνή και τα παιδιά το χάρηκαν πολύ. Περιμέναμε καλύτερα ψαρέματα αλλά ήταν και ο καιρός που δεν βοήθησε, δεν πειράζει όμως γιατί ήταν μια πολύ καλή βραδιά και αυτό μας αρκεί”. 

Κατά τη διάρκεια της Ψαρευτικής Συνάντησης πραγματοποιήθηκε και ένας διαγωνισμός ανάμεσα στους συμμετέχοντες και δόθηκαν δώρα στους τρεις νικητές ήτοι τον ΤΟΝΤΙΝΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ με 3.740 κιλά ψάρια και τους ΣΑΛΗ ΚΑΡΑ ΧΟΥΣΕΙΝ και ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΑΡΑ που ισοβάθμησαν με 3.240 κιλά.