GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πυροσβεστική και αστυνομία κυνηγούσαν για πέντε ώρες ένα... κατσίκι στην Εγνατία οδό!

Ένα κατσίκι κυνηγούσαν επί πέντε περίπου ώρες πάνω στην Εγνατία Οδό Πυροσβέστες και Αστυνομικοί.  Το συμπαθές τετράποδο, όπως μεταδίδε...

Ένα κατσίκι κυνηγούσαν επί πέντε περίπου ώρες πάνω στην Εγνατία Οδό Πυροσβέστες και Αστυνομικοί. 

Το συμπαθές τετράποδο, όπως μεταδίδει το seleo.gr, το έσκασε από κτηνοτροφική μονάδα που βρίσκεται πλησίον της Εγνατίας Οδού, από την περιοχή της Νίψας στον Έβρο, και βρέθηκε να κινείται πάνω στον δρόμο. Ο ιδιοκτήτης της κτηνοτροφικής μονάδας, οι κόρες του, Πυροσβέστες και Αστυνομικοί επιδόθηκαν σε έναν αγώνα αναζήτησης και κυνηγιού του κατσικιού, καθώς η παρουσία του επί της Εγνατίας Οδού εγκυμονούσε κινδύνους για τους διερχόμενους οδηγούς αλλά και το ίδιο φυσικά το ζώο. 

Το κυνήγι κράτησε αρκετές ώρες και μόλις αργά το απόγευμα κατέστη εφικτό να πιαστεί το ζώο, το οποίο φαίνεται πως εξαντλήθηκε. 

Όπως είπε ο κτηνοτρόφος, το ζώο μπήκε στο δρόμο, από κάποια τρύπα της περίφραξης, καθώς η κτηνοτροφική μονάδα βρίσκεται δίπλα στην Εγνατία και τα ζώα βόσκουν στην περιοχή.

Οι τρύπες στην περίφραξη, όπως είπε ο κτηνοτρόφος είναι αρκετές και ο ίδιος, έχει προχωρήσει σε επιδιόρθωση της. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, πολλές από αυτές προκλήθηκαν στο παρελθόν, από μετανάστες που προσπαθούσαν να φτάσουν στην Αλεξανδρούπολη.