GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κύμα κακοκαιρίας έπληξε τη Θράκη – Ουράνιο τόξο στην Ξάνθη, χαλάζι στην Ορεστιάδα (+VIDEO)

-Ισχυρή χαλαζόπτωση στην Ορεστιάδα, η οποία φέτος κυριολεκτικά έχει βουλιάξει  -Βροχή και στην Ξάνθη, μαυρίλα καιμπουμπουνητά και στο βά...

-Ισχυρή χαλαζόπτωση στην Ορεστιάδα, η οποία φέτος κυριολεκτικά έχει βουλιάξει 
-Βροχή και στην Ξάνθη, μαυρίλα καιμπουμπουνητά και στο βάθος... ουράνιο τόξο 

Έντονο κύμα κακοκαιρίας έπληξε την Θράκη την Πέμπτη, με την Ορεστιάδα να παραδίδεται για ακόμη μια φορά στο χαλάζι και την πόλη της Ξάνθης να στέκεται μούσκεμα κάτω από ένα πολύχρωμο ουράνιο τόξο. 

Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίστηκαν αρχικά στον Βόρειο Έβρο, όπου σε αρκετές περιοχές σημειώθηκε έντονη βροχόπτωση ενώ έπεσε και χαλάζι, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με το εάν και σε τί βαθμό προκλήθηκαν καταστροφές. Στην Ορεστιάδα, οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης, ενώ τα χαλάζι που έπεσε για μερικά λεπτά έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του. 

Στην Ξάνθη, τα καιρικά φαινόμενα ήταν λιγότερο έντονα με την πόλη να βρέχεται για πολλοστή φορά φέτος χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν προβλήματα. Μάλιστα λίγο μετά το μεσημέρι, και ενώ στον ουρανό της πόλης εναλλάσσονταν πυκνά μαύρα σύννεφα και ο ήλιος, έκανε την εμφάνισή του ένα πολύχρωμο και έντονο ουράνιο τόξο.