GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


3ο Πανελλήνιο Πολιτιστικό Αντάμωμα στην Θράκη

Το 3ο Πανελλήνιο Πολιτιστικό Αντάμωμα στη Θράκη (3ο ΠΠΑΘ) θα πραγματοποιηθεί την από την 3η έως και την 5η  Ιουλίου 2015. Το Hellenic ...

Το 3ο Πανελλήνιο Πολιτιστικό Αντάμωμα στη Θράκη (3ο ΠΠΑΘ) θα πραγματοποιηθεί την από την 3η έως και την 5η  Ιουλίου 2015.

Το Hellenic Electronic Center και φέτος οργανώνει με την πολύτιμη βοήθεια του Λυκείου των Ελληνίδων της Ξάνθης και  της Φιλοπρόοδης Ένωσης Ξάνθης τις εκδηλώσεις που προσελκύουν δεκάδες συλλόγους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 Εκατοντάδες νέοι και νέες φορώντας με περηφάνια τις παραδοσιακές φορεσιές του τόπου τους, θα χορέψουν στο άκουσμα των δημοτικών τραγουδιών της πατρίδας μας.  Τις ίδιες μέρες, τόσο η νεολαία, όσο και οι επισκέπτες της Θράκης, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στις διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις που οργανώνουν οι σύλλογοι και οι Θρακιώτες εθελοντές.

To HEC, η ΛΕΞ και η ΦΕΞ

Σας περιμένουμε όλους για να χορέψουμε και να ξαναζήσουμε μέσα στην ελληνική πολιτιστική παράδοση.

Η Πρόσκληση από το Λύκειο Ελληνίδων 
Σας προσκαλούμε στην έναρξη του 3ου Πανελλήνιου Πολιτιστικού Ανταμώματος στη Θράκη, που θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη, στην Κεντρική Πλατεία, την Παρασκευή, 03/7/2015 και ώρα 7 μ.μ.

Μια πρωτοβουλία του Ελληνικού Ηλεκτρονικού Κέντρου με οργανωτές το Λύκειον των Ελληνίδων Ξάνθης, τη Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης και συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και το Δήμο Ξάνθης, που θα διαρκέσει από τις 3 έως 5 Ιουλίου 2015 και έχει σκοπό  την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και το αντάμωμα της Ελληνικής Νεολαίας. 

Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερη τιμή  και χαρά για μας.