GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καμπάνα 18 μηνών για την υπόθεση εκβιασμού των καφέ-μπαρ στο Εμπορικό Κέντρο της Ξάνθης

-Εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση την Τρίτη το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ξάνθης  Ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή επέ...

-Εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση την Τρίτη το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ξάνθης 

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε την Τρίτη το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ξάνθης στον 66χρονο, συνταξιούχο πρώην Διευθυντή Τράπεζας, για το αδίκημα της εκβίασης κατ' εξακολούθηση. 

Πρόκειται για τη γνωστή υπόθεση εκβιασμού που απασχόλησε την πόλη πριν από μερικά χρόνια, όταν και είχε συλληφθεί ο κατηγορούμενος μετά από σχετική καταγγελία επιχειρηματία που δραστηριοποιείτο στην περιοχή του Εμπορικού Κέντρου. 

Πιο συγκεκριμένα, επιχειρηματίας κατήγγειλε στην Αστυνομία πως ο 66χρονος, που διαμένει με την οικογένεια του στην περιοχή, του ζητούσε χρήματα για να μην τον καταγγείλει στην Αστυνομία για ηχορύπανση. Της σύλληψης του, τότε, είχε προηγηθεί οργανωμένη επιχείρηση της Αστυνομίας με προσημειωμένα χαρτονομίσματα. 

Δεν του αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά
Σε πρώτο βαθμό ο κατηγορούμενος είχε επίσης καταδικαστεί, ενώ την Τρίτη καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό χωρίς μάλιστα να του αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου. Πέραν της αρχικής καταγγελίας του πρώτου επιχειρηματία, υπήρξαν και άλλες αντίστοιχες καταγγελίες από ιδιοκτήτες καφέ-μπαρ που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.