GRID_STYLE
TRUE
Τρίτη,8 Απρίλιος

Classic Header

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

Big Charlie Ξάνθη

Επιτέθηκε με αλυσοπρίονο σε Αστυνομικούς στο Δροσερό Ξάνθης – Καμπάνα 11,5 ετών!

-Εκδικάστηκε η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος Αστυνομικών στο Μικτό Ορκωτό Καβάλας  Ποινή φυλάκισης 11,5 ετών επέβαλε τη Δευτέρα το ...

-Εκδικάστηκε η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος Αστυνομικών στο Μικτό Ορκωτό Καβάλας 

Ποινή φυλάκισης 11,5 ετών επέβαλε τη Δευτέρα το Μικτό Ορκωτό Καβάλας στον δράστη της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος Αστυνομικών με αλυσοπρίονο στο Δροσερό της Ξάνθης τον Ιανουάριο του 2014. 

Πρόκειται για τον άνδρα που όταν οι Αστυνομικοί επιχείρησαν να τον συλλάβουν μαζί με άλλα 3 άτομα μέσα στον οικισμό του Δροσερού επιτέθηκε με ένα αλυσοπρίονο στους άνδρες της ΕΛΑΣ ωστόσο οι ίδιοι αντέδρασαν άμεσα και κατάφεραν να του το αποσπάσουν πριν τραυματιστούν.

Το χρονικό της επίθεσης! 
Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Ιανουαρίου του 2014, όταν Αστυνομικοί μετά Από κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομίας σχετικά με ύποπτο όχημα, πιθανό κλεμμένο, μετέβησαν στο σημείο για να το ελέγξουν. Κατά τον έλεγχο ο δράστης που βρισκόταν στην περιοχή ενημέρωσε τους Αστυνομικούς πως ήταν αυτός που είχε καλέσει στο 100, ενώ στη συνέχεια τους εξύβρισε και τους απείλησε και τράπηκε σε φυγή. 

Ακολούθως ωστόσο και ενώ οι Αστυνομικοί συνέχιζαν τον έλεγχό τους, ο δράστης επέστρεψε κρατώντας στα χέρια του ένα αλυσοπρίονο σε λειτουργία και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος των Αστυνομικών, λέγοντας πως θα τους σκοτώσει. Άμεση ωστόσο ήταν η αντίδραση των Αστυνομικών που κατάφεραν να του αποσπάσουν το αλυσοπρίονο και να τον συλλάβουν!

Ακολούθησε... καυγάς 
Τη στιγμή ωστόσο που προχωρούσαν στη σύλληψη του δράστη εμφανίστηκε στο σημείο μια ομάδα 30 περίπου ατόμων, τρεις εκ των οποίων ηλικίας 18, 17 και 16 ετών, επιτέθηκαν στους Αστυνομικούς επιχειρώντας να απελευθερώσουν τον δράστη, χωρίς όμως να το καταφέρουν ενώ αντίθετα συνελήφθησαν και οι ίδιοι. 

Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις Αστυνομικοί οι οποίοι και μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης για την παροχή πρώτων βοηθειών ενώ προκλήθηκαν και φθορές στον εξοπλισμό των Αστυνομικών. 

Καταπέλτης η Εισαγγελέας 
Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας κατέθεσαν οι εμπλεκόμενοι Αστυνομικοί ενώ ο δράστης δεν είχε δικηγόρο και ορίστηκε ένας από το Δικαστήριο, όπως προβλέπεται. 

Η Εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την παραδειγματική τιμωρία του δράστη, για όλα τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνταν, επισημαίνοντας πως με αυτό τον τρόπο θα καταστεί σαφές πως οι Νόμοι ισχύουν για όλους και φυσικά για τους κατοίκους του Δροσερού, κάτι άλλωστε που είναι αυτονόητο.  

Το Δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 11,5 ετών στον κατηγορούμενο με δικαίωμα αναστολής υπό την προϋπόθεση καταβολής 3.000 ευρώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΕΕΚΕ: Καλάθι του Πάσχα στις αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ; Αγνοείτα...

ΠΑΟΚ: Ο Κωνσταντέλιας έκανε πραγματικότητα το όνειρο ενός τυ...

Ανεξήγητη αθλιότητα στο ελληνικό Προξενείο στην Άγκυρα καταγ...

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

24ωρη Γενική Απεργία Τετάρτη 9 Απριλίου

Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΞΑΝΘΗΣ: ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ στην 24ωρη ΠΑΝΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΑΠ...

Το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ...

Εξωδικαστικός μηχανισμός: Άνοδο 35,7% στις επιτυχείς ρυθμίσε...

Έως €300 «δώρο» σε όσους έχουν προσωπική διαφορά

Υποψήφια για ευρωπαϊκό βραβείο Πολυμορφίας η Κομοτηνή