GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Χάθηκε ηλικιωμένος στην Καβάλα – Σε κίνδυνο η ζωή του, δεν έχει δώσει σημεία ζωής

Τα ίχνη ενός ηλικιωμένου άνδρα από την Καβάλα έχουν χαθεί από τις 3 Φεβρουαρίου, με τους συγγενείς και τους οικείους του να τον αναζητούν ...

Τα ίχνη ενός ηλικιωμένου άνδρα από την Καβάλα έχουν χαθεί από τις 3 Φεβρουαρίου, με τους συγγενείς και τους οικείους του να τον αναζητούν χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. 

Πρόκειται για τον Δημήτρη Γάκη, για τον οποίο ήδη έχει εκδοθεί και Silver Alert, η ζωή του οποίου βρίσκεται σε κίνδυνο καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Πρόκειται για έναν 77χρονο που χάθηκε από το Ποδοχώρι προς τον Πλατανότοπο της Καβάλας, την περασμένη Τρίτη, και φορούσε ένα μπλε σακάκι με μαύρο πουλόβερ, μαύρο παντελόνι και μαύρα παπούτσια. 

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του 77χρονου συμμετέχουν κλιμάκια της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, εθελοντές καθώς και απλοί πολίτες από την περιοχή που αγωνιούν για την τύχη του ηλικιωμένου άνδρα. 

Σε σχετική ανάρτηση στη Γραμμή Ζωής αναφέρεται: "υπάρχει εξαφάνιση 77χρονου από το χωριό Πλατανότοπος Καβάλας. Ο ηλικιωμένος χάθηκε στη διαδρομή από το Ποδοχώρι προς τον Πλατανότοπο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.Ευχαριστούμε θερμά για τη συμβολή σας". 

Δεν υπάρχουν σχόλια