GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μεγάλες καταστροφές στον Έβρο από την κακοκαιρία - "Χτύπησαν" μανιασμένα οι άνεμοι

Συναγερμός σήμανε και στις τοπικές αρχές του Έβρου για την περιοχή του Ορμένιου καθώς τα νερά από το φράγμα της Βουλγαρίας κατέβαιναν με ρ...

Συναγερμός σήμανε και στις τοπικές αρχές του Έβρου για την περιοχή του Ορμένιου καθώς τα νερά από το φράγμα της Βουλγαρίας κατέβαιναν με ρυθμό της τάξης των 1052 κυβικών ανά δευτερόλεπτο. 

Ο δήμαρχος της Ορεστιάδας ζήτησε από τους κατοίκους των παρέβριων περιοχών να βρίσκονται σε πλήρη επιφυλακή, καθώς υπάρχει φόβος ότι ο βόρειος Έβρος θα ξαναζήσει τον εφιάλτη των πλημμυρών. Την «οργή» τους στα δέντρα έβγαλαν οι δυνατοί άνεμοι που «χτυπούσαν» μανιασμένα την Αλεξανδρούπολη.  
Στο λιμανάκι της Μάκρης του δήμου Αλεξανδρούπολης,  καταστράφηκαν βάρκες, την ίδια στιγμή που ο  παραλιακός δρόμος μεταξύ Δικέλλων -Μεσημβρίας καταστράφηκε τελείως.

Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, στους Νομούς Ροδόπης και Έβρου 70 κλήσεις, όπου επενέβησαν 11 συνεργεία με 22 πυροσβεστικούς υπαλλήλους. Πραγματοποίησαν δε 7 αντλήσεις υδάτων, 37 κοπές δέντρων και μία αφαίρεση αντικειμένου.
(ΦΩΤΟ: MAXIMUM Αλεξανδρούπολης)

Δεν υπάρχουν σχόλια