GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εντυπωσίασαν ξανά τα “δελφινάκια” του ΚΟΞ – Διακρίθηκαν στους αγώνες της Δράμας

Ακόμη μια εντυπωσιακή παρουσία πραγματοποίησαν οι νεαροί αθλητές του Κολυμβητικού Ομίλου Ξάνθης, που κατάφεραν να διακριθούν σε αγώνες που...

Ακόμη μια εντυπωσιακή παρουσία πραγματοποίησαν οι νεαροί αθλητές του Κολυμβητικού Ομίλου Ξάνθης, που κατάφεραν να διακριθούν σε αγώνες που έλαβαν χωρά στις 20 και 21 Ιανουαρίου στη Δράμα. 

Το Δ.Σ. του ΚΟΞ εκφράζει τα συγχαρητήρια του προς τους νεαρούς αθλητές, λέγοντας πως “με πολύ χαρά συγχαίρουμε τα πέντε παιδιά της προαγωνιστικής του Κολυμβητικού Ομίλου Ξάνθης καθώς και την προπονήτρια τους Πολίτου Ευαγγελία οι οποίοι ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας”.

Σε σχετική ανακοίνωση μάλιστα, επισημαίνεται επίσης πως “στους αγώνες αυτούς πήραν μέρος 12 ομάδες της Περιφέρειας ΑΜΘ με 600 παιδιά στο σύνολο. Η οργάνωση είχε ως στόχο να μάθει στα παιδιά να λειτουργούν με το πλήθος  των πιέσεων που υπάρχει σε ένα άθλημα και να χτίσει, να αναπτύξει πολύπλευρα τον χαρακτήρα τους”. 

Τα ονόματα των παιδιών που διακρίθηκαν 
Κατεφίδης Αντώνης 3ος στα 50μ Πρόσθιο 
Δεμηρ Ογλάρη Ατα 2ος στα 50μ Πρόσθιο 
Τζουμαλ Ευαγγελια 5η στα 50μ Ελεύθερο 
Χριστακάκη Παρασκευή 4η στα 50μ Ύπτιο 
Χαρισιάδου Αλεξάνδρα 7η στα 50μ Ύπτιο 

“Περιμένουμε και άλλες τέτοιες διακρίσεις τις επόμενες χρονιές για τον Κολυμβητικό Όμιλο Ξάνθης που αποδεικνύει με αυτό τον τρόπο ότι παράγει αθλητές ικανούς να λαμβάνουν διακρίσεις παρόλο που συνεχίζει να μην έχει κατά τους χειμερινούς μήνες δική του στέγη (φιλοξενείται τις γειτονικές πόλεις) να μην έχει τις ειδικές προδιαγραφές που τα υπόλοιπα Κολυμβητήρια διαθέτουν, αλλά ούτε καν λυμένα τα βασικά λειτουργικά του προβλήματα” αναφέρει ο ΚΟΞ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια