GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ανοίγει η συζήτηση στη ΝΔ για τα αίτια της ήττας

Συνεδριάζει στις 5 Mαρτίου η ΚΟ και στις 8 Μαρτίου η Πολιτική Επιτροπή Ανοίγει και επίσημα το κεφάλαιο «εκλογική ήττα» της ΝΔ και η επ...

Συνεδριάζει στις 5 Mαρτίου η ΚΟ και στις 8 Μαρτίου η Πολιτική Επιτροπή

Ανοίγει και επίσημα το κεφάλαιο «εκλογική ήττα» της ΝΔ και η επόμενη μέρα στην κεντροδεξιά με τον ορισμό το μεσημέρι της Τρίτης από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά της ημερομηνίας συνεδρίασης των κομματικών οργάνων.

O κ. Σαμαράς αποφάσισε να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ την Πέμπτη 5 Μαρτίου και την Κυριακή 8 Μαρτίου θα συγκληθεί η Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, όπου και θα συζητηθούν τα αίτια της εκλογικής ήττας, σύμφωνα με το Βήμα.

Η αναβολή των συνεδριάσεων των κομματικών οργάνων της ΝΔ είχε κριθεί αναγκαία λόγω της εν εξελίξει διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με τους θεσμικούς εταίρους, καθώς έγινε το προφανές, ως προς την παράδοση και τη φυσιογνωμία της κεντροδεξιάς: δίνει έμφαση στο εθνικό ζήτημα και όχι στην εσωκομματικό πρόβλημα που είναι δευτερεύον. 

Πλέον θα έχει ενδιαφέρον πως θα τοποθετηθεί ο ίδιος ο κ. Σαμαράς και πως θα κινηθούν οι βαρόνοι και οι δελφίνοι του κόμματος που δεν έχουν υποστείλει τη σημαία της αμφισβήτησης και της κριτικής.

Πάντως, λόγω των εξελίξεων, η εσωκομματική ένταση αποκλιμακώθηκε και οι διάφορες ομάδες ανασυντάχθηκαν και εξετάστηκε εκ νέου η στρατηγική τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια