GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Φουρτούνες στο Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης – Απλήρωτοι επί 10 μήνες οι Εργαζόμενοι του Ιδρύματος

-Έχουν φτάσει στα όρια τους, σε δεινή οικονομική κατάσταση, ωστόσο συνεχίζουν  Απλήρωτοι από τον Δεκέμβριο του 2013 παραμένουν οι εργα...

-Έχουν φτάσει στα όρια τους, σε δεινή οικονομική κατάσταση, ωστόσο συνεχίζουν 

Απλήρωτοι από τον Δεκέμβριο του 2013 παραμένουν οι εργαζόμενοι στο πολύπαθο Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης που παρά τις βαρύγδουπες δηλώσεις πολιτικών και φορέων της περιοχής συνεχίζει να ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα με το προσωπικό του να βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση. 

Εργαζόμενοι, επικοινώνησαν με το ThrakiToday.com, επισημαίνοντας το πρόβλημα τονίζοντας μεταξύ άλλων πως  “ως που θα πάει αυτή η κατάσταση; Οι άνθρωποι έχουν φτάσει στα όρια τους. 10 μήνες χωρίς τους μισθούς τους και παρόλα αυτά το ίδρυμα συνεχίζει να δουλεύει κανονικά”. 

Παρά το γεγονός πως οι εργαζόμενοι έλαβαν διαβεβαιώσεις πως το Ίδρυμα θα μετατραπεί σε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και τα έξοδα λειτουργίας του θα καλύπτονται από το Δημόσιο,  αυτό μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχει συμβεί με αποτέλεσμα τα οικονομικά προβλήματα για τους ίδιους να παραμένουν. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Ψυχολογικό Κέντρο βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση, με τους εργαζόμενους ωστόσο να παραμένουν κανονικά στο πόστο τους προσφέροντας τις υπηρεσίες τους, παρά την απελπιστική οικονομική τους θέση. Ως γνωστόν το Ψυχολογικό Κέντρο στηρίζεται τόσο από πολίτες της περιοχής όσο και από τους ίδιους τους γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται σε αυτό, καθώς στέκονται στο πλευρό των εργαζομένων ωστόσο για την επίλυση του προβλήματος απαιτούνται διαφορετικές παρεμβάσεις.  

Δεν υπάρχουν σχόλια