GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αστυνομία και ασθενοφόρο στη Μεσολογγίου – “Συναγερμός” και μικρή αναστάτωση στη γειτονιά!

Μικρή αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής επί της οδού Μεσολογγίου στην πόλη της Ξάνθης.  Ένα Ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ κ...

Μικρή αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής επί της οδού Μεσολογγίου στην πόλη της Ξάνθης. 

Ένα Ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ κατέφθασε λίγο μετά τις 7.00 σταματώντας στην είσοδο οικοδομής που βρίσκεται στην περιοχή. Η ώρα περνούσε και το Ασθενοφόρο παρέμενε σταθμευμένο στο σημείο, ενώ το πλήρωμά του είχε εισέλθει σε ένα εκ των διαμερισμάτων. Λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο έσπευσαν και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ με δύο οχήματα οι οποίοι με τη σειρά τους εισήλθαν και αυτοί εντός της οικοδομής. 

Όπως ήταν φυσικό η κινητοποίηση των Αστυνομικών Αρχών ήταν αυτή που προκάλεσε την ανησυχία τόσο των κατοίκων της περιοχής όσο και των περαστικών, που προσπαθούσαν να καταλάβουν το τί είχε συμβεί. Η παραμονή μάλιστα τόσο των Αστυνομικών όσο και του πληρώματος του ΕΚΑΒ εντός της οικοδομής παρέτεινε την αγωνία αλλά και την ανησυχία ότι κάτι δυσάρεστο είχε συμβεί. 

Ωστόσο τίποτα από τα παραπάνω δεν συνέβη, καθώς όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια την κινητοποίηση των Αρχών προκάλεσε η άρνηση μιας ηλικιωμένης γυναίκας να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο. Μετά την παρέμβαση τρίτων η ηλικιωμένη πείστηκε να επιβιβαστεί εν τέλει στο Ασθενοφόρο όχημα, ενώ οι Αστυνομικοί καθησύχασαν τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί έξω από την οικοδομή, εξηγώντας το τι είχε συμβεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια