GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δεν έδεσε το γλυκό του Πούλιου στη Σταυρούπολη – Μια πλατεία και στο βάθος... πλήθος! (+VIDEO)

-Ελάχιστος ο κόσμος που έδωσε το παρών στην επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού στη Σταυρούπολη  -Απουσίαζαν ακόμη και υποψήφιοι του σ...


-Ελάχιστος ο κόσμος που έδωσε το παρών στην επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού στη Σταυρούπολη 
-Απουσίαζαν ακόμη και υποψήφιοι του συνδυασμού, ελάχιστοι οι κάτοικοι της περιοχής που παρεβρέθηκαν 

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον συνδυασμό “Κοινωνία Δημοτών”, με επικεφαλής τον κ. Χρίστο Πούλιο που κατέρχεται στη μάχη για τη διεκδίκηση του Δήμου Ξάνθης, το απόγευμα της Τετάρτης στην ορεινή Σταυρούπολη, όπου είχε προγραμματιστεί η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού. 

Η παρουσίαση είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία του οικισμού της Σταυρούπολης, ενώ λίγη ώρα πριν την επίσημη έναρξή της (19.00) είχε ήδη τοποθετηθεί ειδική μικροφωνική εγκατάσταση για την ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου. Ωστόσο η συμμετοχή του κόσμου μπορεί επιεικώς να χαρακτηριστεί από μουδιασμένη έως και ανύπαρκτη, με την πλατεία του χωριού να θυμίζει πολύ περισσότερο μια ηλιόλουστη Κυριακή παρά μια προεκλογική παρουσίαση συνδυασμού. 

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως ο κ. Πούλιος ανέβηκε στο βήμα για να μιλήσει λίγο πριν οι δείκτες του ρολογιού δείξουν 8.00 και αφού πλέον διαφαινόταν ξεκάθαρα πως η εικόνα του συγκεντρωμένου πλήθους δεν μπορούσε να αλλάξει. 

Παίρνοντας τον λόγο ανέφερε πως δεν είχε σκοπό να βγάλει λόγο και πως η όλη εκδήλωση είχε αποφασιστεί να γίνει σε πιο χαλαρό τόνο και περιβάλλον, κάτι ωστόσο που ενδεχομένως να μην ήταν ο αρχικός προγραμματισμός αλλά η συνέπεια της μη συμμετοχής των πολιτών. Η Κεντρική Πλατεία δεν κατάφερε να γεμίσει από κόσμο, όπως άλλωστε θα ανέμενε κανείς δεδομένου και του ότι βρισκόμαστε μόλις μια εβδομάδα πριν τις εκλογές, ενώ από την εκδήλωση απουσίαζαν ακόμη και υποψήφιοι με τον συνδυασμό του κ. Πούλιου, με το αποτέλεσμα σίγουρα να μην ικανοποιεί. 

Μάλιστα όπως παραδέχθηκε ο κ. Πούλιος, κάνοντας την αυτοκριτική του, “νιώθω ένα έλλειμμα για το ότι δεν επισκέφθηκε την περιοχή αρκετά τακτικά. Δεν την επισκεφτήκαμε εμείς σαν αντιπολίτευση, άραγε την επισκέφτηκε η Δημοτική Αρχή;”.   

Ο ίδιος αναφέρθηκε επιγραμματικά στο πρόγραμμα του συνδυασμού του, λέγοντας πως αυτό αποτελεί προϊόν διαβούλευσης και πως βρίσκεται αναρτημένο στον διαδικτυακό ιστότοπο του συνδυασμού, ώστε να κριθεί από τους πολίτες. “Θεώρησα καλό να κάνουμε σήμερα εδώ μια παρουσίαση του συνδυασμού πριν την επίσημη που θα γίνει την επόμενη Πέμπτη στο Δημοτικό Αμφιθέατρο. Το έκανα για λόγους σεβασμού. Από εδώ θα ξεκινήσει η ανάπτυξη” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πούλιος κάνοντας λόγο για μετρήσιμους στόχους και όχι για “μάγους με μαγικά ραβδιά”. 

Παράλληλα, συνεχίζοντας ο ίδιος ανέφερε πως “πριν από 3,5 χρόνια συνάντησα εδώ εγκατάλειψη και λύπη. Σε όλα τα χωριά τα τοπικά συμβούλια έχουν απαξιωθεί και κανένας δεν μπορεί να είναι υπερήφανος για αυτό”, ενώ τόνισε πως από τη θέση της αντιπολίτευσης ο συνδυασμός του άσκησε πίεση ώστε να “πραγματοποιηθούν διάφορα πράγματα στην ορεινή περιοχή”. 

Μεταξύ άλλων ο κ. Πούλιος επανέλαβε την προεκλογική του δέσμευση του 2010, για την σύγκληση ενός Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου στην ορεινή Σταυρούπολη έστω μια φορά τον χρόνο. “Δεσμευτήκαμε πριν από 3,5 χρόνια όταν αν εκλεγούμε έστω ένα Δημοτικό Συμβούλιο θα γίνεται εδώ. Στη συνέχεια το ίδιο υποσχέθηκε και ο Δήμαρχος, αλλά δεν έγινε ποτέ πράξη. Σήμερα επαναλαμβάνω αυτή μας τη δέσμευση” σημείωσε ο ίδιος, για να προσθέσει πως “δεν υπάρχει άλλος Δήμος στη χώρα που επί τόσα χρόνια δεν έχει αλλάξει χέρια. Τα πρόσωπα πρέπει να αλλάζουν γιατί κουράζουν και κουράζονται. Τα σκουπίδια μαζεύτηκαν εδώ και πάρα πολύ καιρό κάτω από το χαλάκι”. 

Ακολούθησε η ανάγνωση των υποψηφίων που απαρτίζουν τον συνδυασμό, με την όλη προσπάθεια να χαρακτηρίζεται σίγουρα ως ανεπιτυχής.  











Δεν υπάρχουν σχόλια