GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συμβαίνει τώρα: Βόμβα στο Δικαστικό Μέγαρο Ξάνθης – Εκκενώθηκε ο χώρος, ψάχνει η Αστυνομία (+VIDEO)

-Την ευθύνη φαίνεται να αναλαμβάνουν οι Πυρήνες της Φωτιάς  Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι συντονισμένες προσπάθειες Αστυνομίας κα...


-Την ευθύνη φαίνεται να αναλαμβάνουν οι Πυρήνες της Φωτιάς 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι συντονισμένες προσπάθειες Αστυνομίας και Πυροσβεστικής έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ξάνθης για να διαπιστωθεί το βάσιμο τηλεφωνήματος σύμφωνα με το οποίο έχει τοποθετηθεί βόμβα στα Δικαστήρια της πόλης από τους Πυρήνες της Φωτιάς. 

Λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Παρασκευής σήμανε συναγερμός μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού εντός του κτηρίου του Δικαστικού Μεγάρου Ξάνθης που βρίσκεται επί της οδού Μιχ. Βόγδου. 

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις που προχώρησαν στην εκκένωση του κτηρίου, το οποίο αποκλείστηκε ώστε να εξεταστεί το εάν όντως υπάρχει βόμβα εντός αυτούς. Στο σημείο έσπευσε και ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης, ενώ περιμετρικά του κτηρίου τοποθετήθηκε προειδοποιητική λωρίδα σήμανσης της Αστυνομίας. 

Ο κόσμος που βρισκόταν μέσα στα Δικαστήρια παραμένει έξω από το κτήριο αναμμένοντας την εξέλιξη των ερευνών της Αστυνομίας. 

Νεότερα σε λίγο 



Δεν υπάρχουν σχόλια