GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στην Ξάνθη ο Καζάκης του ΕΠΑΜ - “Μήπως έχει λασκάρει η βίδα του Γιώργου Παπανδρέου;” (+VIDEO)

-Νόμος του κράτους οι Ειδικές Οικονομικές Ζώνες. Ο ίδιος προβλέπει να δημιουργούνται άμεσα στην περιοχή  Στην πόλη της Ξάνθης βρέθηκε...

-Νόμος του κράτους οι Ειδικές Οικονομικές Ζώνες. Ο ίδιος προβλέπει να δημιουργούνται άμεσα στην περιοχή 

Στην πόλη της Ξάνθης βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο πρόεδρος και επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του Ε.ΠΑ.Μ. κ. Δημήτρης Καζάκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους Ευρωβουλευτές του κόμματος. 

Ο κ. Καζάκης έδωσε το παρών σε εκδήλωση στα προκάτ του Πανεπιστημίου, όπου βρέθηκαν αρκετοί φίλοι και τοπικά στελέχη του κόμματος. 

“Η τοπική αυτοδιοίκηση δεν υφίσταται πλέον είναι το μακρύ χέρι της κεντρικής διοίκησης, έχει οδηγηθεί εκ των πραγμάτων σε μια κατάσταση όπου δεν μπορεί να είναι παρά ένας μηχανισμός φοροεπιδρομής σε βάρος των κατοίκων μιας περιοχής” ανέφερε ο ίδιος, προσθέτοντας πως “αυτός που θα εκλεγεί και θέλει πραγματικά να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των συμπολιτών του θα πρέπει να είναι έτοιμος να τον κλείσουν στη φυλακή ή να διωχθεί”.

Όπως σημείωσε ο ίδιος αναφερόμενος στις Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου “η μεγάλη μάχη θα δοθεί στις 25 του μήνα, όπου δεν κρίνεται απλά το παρόν της χώρας, αλλά κρίνεται και το μέλλον εφόσον φυσικά αυτό υπάρξει. Δεν θα κριθεί το εάν την επομένη θα πέσει η Κυβέρνηση γιατί δεν θα πέσει”. 

Μάλιστα ο κ. Καζάκης αναφέρθηκε σε μια αποστροφή του λόγου του στον πρώην Πρωθυπουργό της χώρας κ. Γιώργο Παπανδρέου σχολιάζοντας τη στάση που κράτησε ο ίδιος κατά την πρόσφατη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου αλλά και τις μετέπειτα δηλώσεις του στον ξένο Τύπο. “Ανακοίνωσε ότι θα ηγηθεί κινήματος ενάντια στους τραπεζίτες γιατί δεν υποφέρεται άλλο η κατάσταση, γιατί ασκούν δικτατορία. Είναι που είναι καμένος ο δεξιός φλοιός του εγκεφάλου του Γιωργάκη από 16 χρονών και λες τώρα έχει λασκάρει η βίδα, κάηκε η φλάντζα ή μας κοροϊδεύουν; Απλούστατα μας θεωρούν ηλίθιους με πολύ κοντή μνήμη και υποχείρια των ΜΜΕ για αυτό επιχειρείται μια πρόβα τζενεράλε ενός ανοιχτού πραξικοπήματος ενάντια στη χώρα μας”. Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο ίδιος αναφέρθηκε και στο Ποτάμι, του Σταύρου Θεοδωράκη, εκφράζοντας την πεποίθηση πως αυτό στηρίζεται από μεγάλα συμφέροντα τόσο από τον χώρο των ΜΜΕ όσο και από τον χώρο της πολιτικής, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “από τις επαφές μας με τον κόσμο δεν ξεπερνά το 0,1% Το Ποτάμι, που οι δημοσκοπήσεις του δίνουν 10%”. 

Νόμος του κράτους οι ΕΟΖ
Ταυτόχρονα ο κ. Καζάκης αναφέρθηκε εκτενώς στις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες τονίζοντας πως με το πρόσφατο πολυνομοσχέδιο που ενέκρινε η Βουλή προβλέπεται η δημιουργία τους μόνο με την έκδοση μιας Υπουργικής Απόφασης, κάτι που κατά τον ίδιο ανοίγει τις πόρτες για τη δημιουργία ΕΟΖ στην περιοχή της Θράκης. 

“Η ΕΟΖ γύρω από τον αγωγό ΤΑΠ θα γίνει και θα εγκατασταθούν τα ανατολικά στρατεύματα που αναλαμβάνουν τη φύλαξή του στην περιοχή και απλά θα γκριζάρει όλη η περιοχή προκειμένου το ΝΑΤΟ να αναλάβει τη φύλαξη και να δημιουργηθεί ΕΟΖ”¨σημείωσε ο ίδιος, για να προσθέσει πως “ΕΟΖ σημαίνει ότι ο επενδυτής σε αυτή την περιοχή αναλαμβάνει φορολογία, διοίκηση, έννομη τάξη  και εργασιακές σχέσεις, είναι κράτος εν κράτει, δεν ορίζεται τίποτα από το ελληνικό κράτος. Το πολύ πολύ να διοριστεί ένας μεσολαβητής για τις τυχόν διαφορές που μπορεί να προκύψουν που θα αφορούν τυχόν συγκρούσεις συμφερόντων της ληστροσυμοιρίας που κυβερνάει και της ληστροσυμοιρίας των ΕΟΖ. Κάτι σαν τη Μαφία δηλαδή”. 




Δεν υπάρχουν σχόλια