GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τερμάτισε πρώτος στον Δήμο Αβδήρων ο Τσιτιρίδης – Πάει Δεύτερη Κυριακή με τον Τσολακίδη!

-Δεν κατάφερε να πιάσει διψήφιο ποσοστό ο συνδυασμός του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο  Στη δεύτερη Κυριακή θα κριθεί η τύχη του Δήμου Αβδήρων π...

-Δεν κατάφερε να πιάσει διψήφιο ποσοστό ο συνδυασμός του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο 

Στη δεύτερη Κυριακή θα κριθεί η τύχη του Δήμου Αβδήρων παρά τη θριαμβευτική νίκη του κ. Γιώργου Τσιτιρίδη ο οποίος αναδείχθηκε νικητής σχεδόν σε όλα τα εκλογικά τμήματα κατά μήκος του δήμου. 

Ο κ. Τσιτιρίδης κατάφερε να ξεπεράσει σχεδόν κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες του κ. Βασίλη Τσολακίδη, που εισέπραξε με το άνοιγμα της κάλπης και την καταμέτρηση των ψήφων τις λάθος επιλογές στην έως τώρα διοίκηση του Δήμου αλλά και την προσωπική φθορά χρόνων. 

Στον αντίποδα ο κ. Τσιτιρίδης και παρά το αρνητικό κλίμα που επιχειρήθηκε εντέχνως να δημιουργηθεί εις βάρος του, με βολές λίγες ημέρες πριν τις εκλογές τόσο κατά του ίδιου όσο, κυρίως, κατά μελών του συνδυασμού του, κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση σε,αφήνοντας πίσω του τον κ. Τσολακίδη. Την ίδια στιγμή ο κ. Νίκος Καλιαμπάκας φάνηκε να επιβεβαιώνει την εικόνα που είχε σχηματιστεί για την κάθοδό του στη μάχη της διεκδίκησης στον Δήμο Αβδήρων, αποσπώντας ψήφους από τον συνδυασμού του κ. Τσολακίδη και επιτυγχάνοντας μονοψήφιο ποσοστό. 

Οι κ. Τσιτιρίδης και Τσολακίδης να αναμετρηθούν εκ νέου στον δεύτερο γύρο των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών με τον πρώτο να διατηρεί σαφές προβάδισμα. 

ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
45
ΣΥΝΟΛΟ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ
55
ΕγγεγραμμένοιΨήφισανΑκυραΛευκάΕγκυρα
22.54712.99852814512.325
ΔιακριτικόΟνομα ΣυνδυασμούΨήφοιΠοσοστό
ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ (ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ)5.91648,00%
ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ (ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ)4.65737,78%
ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ Δ.ΑΒΔΗΡΩΝΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΒΔΗΡΩΝ (ΚΑΛΙΑΜΠΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ)1.0808,76%
ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΑ ΚΙΝΗΣΗΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ (ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ)4073,30%
ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ (ΝΕΟΦΥΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)2652,15%

Δεν υπάρχουν σχόλια